Athina: születésnapi ajándékot mindenkinek!
Címlap / Kultúra / Athina: születésnapi ajándékot mindenkinek!

>

Athina: születésnapi ajándékot mindenkinek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

2014-ben kerek születésnapot ünnepel Athina. Örömét szeretné országszerte, egész évben megosztani a közönséggel. A "Tengerről tengerre" színház, koncert - magyar, görög, spanyol, francia, olasz történeteket mesél el, prózában, versben, zenében és táncban. 

Teszi mindezt a személyiség erejével, kihasználva a színház illetve környezet adta lehetőségeket.
Az előadó Papadimitriu Athina, görög származású magyar színész-énekesnő. Magyarországon rendkívül elismert, számtalan főszerepben aratott sikert (Elektra, Júlia), de zenés színpadok és show műsorok állandó szereplője (Les Miserables – Mme. Thenardier, Jesus Christus Superstar - Maria Magdolna, The Man of la Mancha - Aldonza). Emellett vendégszerepelt Görögországban is és eljátszotta többek között Melina Mercouri szerepét, egy a róla írt darabban.


A két részes műsor az egyes műveket szituációba ágyazva mutatja be, amelyet erősít a tánc nyelve, többször párhuzamos síkon fut a mű prózában és táncban megelevenítve. Népszerű slágerek a Latin érintés és a Végtelen érintés című albumok dalai, de felcsendülnek eddig meg nem jelent számok is. A nagysikerű latin-amerikai dalokat tartalmazó CD számai mellett magyar (Cserháti Zsuzsa, Charlie, Máté Péter) és Gipsy Kings slágerek átdolgozásai hangzanak el.
Először ismerkedhetnek meg ilyen előadásban a görög kultúra darabjaival, autentikus és modern zenei világával. Athina feleleveníti egy görög taverna helyszínén egykori nagy szerepét, és Melina Mercouriként jelenik meg.

ATHINA- A nagy szülinapi buli
Papadimitriu Athina születésnapi színházi turné
2014. február 22. 20.00
Budapest, Belvárosi Színház
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x