Levitáció - Fotók, emberek, dimenziók
Címlap / Kultúra / Levitáció - Fotók, emberek, dimenziók

>

Levitáció - Fotók, emberek, dimenziók

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

A kompozíciók tökéletesek, a helyszínek és a szereplők mind reálisak és valóságosak, csak a pillanatnyi helyzetük, cselekedeteik, pózaik, mozdulataik miatt, a látvány természetfölötti, irreális valószerűtlen és hihetetlen. Vagy mégsem az? 

Köő Adrien vajon fotóművész képei reményt adnak sokunknak arra, hogy a könnyedség, a lebegés létező gondolat és akár megvalósulássá is válhat.

Vajon tényleg a gravitáció amely oly sokszor visszahúz minket a Földre? Vagy csupán az Elménk játéka blokkolja finoman határaink átlépését?


A képeket nézve mintha felépezsdülne bennünk valami, ami lehet, hogy meglévő hitünk a négyzeten, de az is lehet, hogy csupán varázslat egy fényképezőgéppel...

Lencsó László szerint precízen, érzékeny pontossággal bevilágított, gondosan kiválogatott, esztétikus, néha szinte valószínűtlenül steril vagy éppen ellenkezőleg olykor hétköznapian földhözragadt helyszíneken és terekben, elegáns, tökéletes testű férfiak és gyönyörű nők lebegnek, szállnak, zuhannak néha együtt és külön–külön is.

Szerintem pedig csak nézd. Érezd. Éld át.

LEVITÁCIÓ - fotókiállítás Köő Adrien fotográfus és Finta Gábor táncművész fotókiállítása
Megnyitó: csütörtök 19.00 - URIMURI

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3122 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x