Jönnek! Az orosz gyógyítók 3 titka
hirdetés
Címlap / Kultúra / Jönnek! Az orosz gyógyítók 3 titka

>

Jönnek! Az orosz gyógyítók 3 titka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Spontán gyógyulások, szervek felépülése, újra kinövő fogak...az utóbbi években egyre nagyobb érdeklődés kíséri az új szellemi gyógymódokat. Köztük azokat a titokzatos orosz módszereket is, melyek egyik legkiemelkedőbb képviselője Dr. Arkagyij Petrov, a 2014. október 19-én megrendezésre kerülő II. Lélek Fesztivál egyik sztárvendége. 


Rendezvénynaptár
 Három orosz tudós azt állítja, hogy a Teremtő hozzájuk, mint egy hármas egységhez továbbította azokat az új ismereteket, amelynek segítségével ÚJ TUDATI TECHNOLÓGIÁK sajátíthatók el.

A három orosz tudós úgy véli, hogy az emberi tudat átalakítása hozza meg az emberiség számára azt a tudást, amely gyökeresen átalakítja az emberek életét. 

 
Demján- Antal Judit oldalán a két orosz gyógyító.
 
Dr. Grigorij Grabavoj a tudatból,
Dr. Arkagyij Petrov a lélekből és
Igor Arepjev a szellemből továbbítja a tudást.
 
Mit takar ez a Magyarországon még új módszer? Mi az az információs mező? Milyen mechanizmusok építik fel a Világot és magát az embert? Mi alakítja a fizikai valóságunkat? Milyen eszközrendszer van az egészség helyreállítására és az életesemények irányítására? Hogyan lehet harmonikus módon megteremteni egy olyan életet, amely boldogulásunkat jelenti? 
 
Mi ez az orosz út, mely forradalmi változásokat indít el az egyén és a világ életében?
1. Tudnunk kell, hogy az ember egészsége közvetlenül függ a világnézetétől, a világhoz való viszonyától. Minden betegség egyből indul ki: mit csinálunk, hogyan bánunk a hozzánk közel állókkal, rokonokkal, embertársainkkal és a természettel. Minden közvetlenül tükröződik az állapotunkon keresztül. Ezért szükséges, hogy a tudatunkat erre a folyamatra fókuszáljuk.
 
2. Az alternatív gyógymód: A módszer különlegessége, hogy mindenki pozitív eredményt tud elérni. Nemcsak a belső szervek, de a fogak és a haj is regenerálódni tud. Sejtjeinknek tudatuk van, amely pozitívan vagy negatívan befolyásolható az emberi gondolat által. A sebészileg eltávolított szervek újraregenerálódnak és ismét jól működnek. Mi szükséges a sejtregenerációhoz? Energia, koncentráció, belső meggyőződés, belső látás és speciális technika. 
 
3. Bioinformációs technológia: Minden ember képes arra, hogy meghatározott gyakorlatokkal visszaállítsa testének energiainformációs struktúráját. Amikor a sejtek megkapják a szükséges energiát, a test képes bioenergetikailag regenerálódni. Eltűnik a krónikus fáradtság, lassulnak, visszafordulnak az öregedési folyamatok.
 
Dr. Arkagyij Petrov: Az Élet fája” című műve az ember képességeit fejleszti különböző gyakorlatokon keresztül. A könyv gondolatmenete segít abban, hogy az ember világról alkotott felfogása átalakuljon, ezáltal lehetővé váljon számára az őt érintő események irányítása és az egészségének helyreállítása. Mindeközben személyisége egy harmonikus lelki fejlődésen megy keresztül.  
 
[ 6051 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x