Tündöklő téli fények
Címlap / Kultúra / Tündöklő téli fények

>

Tündöklő téli fények

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Öltöztesse otthonát karácsonyi díszbe elegáns fehér fényekkel. 

Kövér hópelyhek hullnak az égből, és tejfehér cukorsüvegekkel fedik be a tájat. Mindenhol friss sütemények, sült gesztenye és forralt bor illata terjeng, és mindenki érzi, hogy nemsokára itt a Karácsony. Ilyenkor jön el az idő, hogy otthonunkat téli dekorációval csinosítsuk ki. Pár egyszerű lépéssel és Dremel kéziszerszámok használatával könnyedén készíthetünk stílusos világítást
házunk falaira, például letisztult fehér színekben. Így tündöklővé varázsolhatjuk szobánk falát, és meghitt karácsonyi hangulatban várhatjuk a közeledő ünnepeket.
 

Első lépés
Sablonunkat használva rajzolja fel a karácsonyfa alakját egy 40 cm magas és 25 cm széles kartonlapra. Ollóval vágja ki és ceruzával vigye fel egy 40×60 cm-es multiplex táblára.


Második lépés
Használjon könnyen kezelhető lombfűrészt, akár a Dremel Moto-Saw. Illessze rá a finom fafűrészpengét (MS52) és vágjon ki egy ovális formát. Bizonyosodjon meg arról, hogy egyenletesen távolság van az előzőleg rajzolt karácsonyfaminta szélei és az ovális forma éle között.


Harmadik lépés
Olyan többfunkciós eszköz, mint a Dremel Micro és egy 4 mm-es fafúrószár (636) használatával vágjon lyukakat a karácsonyfaformába. Ezekbe illeszkednek majd a LED lámpák később. A Dremel Microt a fa felületéhez merőlegesen tartva dolgozzon, ügyelve arra, hogy a lyukak egymástól legalább 1 cm-es távolságra helyezkedjenek el.


Negyedik lépés
Cserélje ki a fafúrószárat egy EZ SpeedClic csiszolószalagra (SC407). Használja ezt a tartozékot a szálkák eltávolítására, valamint az ovális forma és a kivágott lyukak széleinek lecsiszolására.


Ötödik lépés
A letisztult, elegáns kinézetért fesse le az ovális forma egyik oldalát egy kis festőhengerrel, fehér akrilfestéket használva. Egyenletesen vigye fel a festéket a felületre, majd vigyen fel még egy réteg festéket, hogy optimális lefedettséget érjen el. Hagyja száradni a festéket, mielőtt hozzákezdene az utolsó lépéshez.
Hatodik lépés
Illessze be a karácsonyi égőket a lyukakba, az égőket összekötő kábelt pedig hagyja lógva. Két csavarral szerelje fel a falra újonnan készített lámpáját. Stílusos karácsonyi dekorációja most már készen áll, hogy meghitt téli estéken beragyogja otthonát.


Szükséges eszközök és tartozékok
  • A Dremeltől:
  • Dremel Moto-Saw
  • Dremel Micro (8050)
  • Általános fafűrész-penge (MS51)
  • Finom fafűrész-penge (MS52)
  • A Dremel 636 fafúrószár készlet 4 mm-es darabja
  • EZ SpeedClic csiszolótüske és csiszolószalag (SC407)
Otthonról
Ceruza és olló

A barkácsboltból
  • Multiplex lap (60 cm×40 cm×5 mm)
  • karácsonyi LED égősor, kb. 250 égővel (4 mm diaméter)
  • Kisméretű festőhenger, ecset és fehér akrilfesték
Nehézségi fok: közepes

További információért látogasson el a www.dremeleurope.com weboldalra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4527 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x