A pénzügyi bőség mágiája
Címlap / Kultúra / A pénzügyi bőség mágiája

>

A pénzügyi bőség mágiája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-07

Gondold újra a pénzügyeidet! Gondtalan anyagi biztonság? Jólét? Bőség? Vagyon? Gyarapodás? Pénzáramlás? Vajon tudod, hogyan lehet elérni őket? Milyen módszereket alkalmazz, hogy a Te életedben is bekövetkezzenek? A Lélekpillangó "Az Új Kezdet" névvel, 2015-ben útjára indított könyvsorozatának A pénzügyi bőség mágiája című kötetében ezekre a kérdésekre adjuk meg Neked az útmutatásokat. 

Pénzügyi intelligencia

Az intelligencia kifejezés pontos jelentését szavakkal néha nehezebb meghatározni, mint „érezni” azt. Azt általánosan elmondhatjuk, hogy az értelmesnek tartott, jó felfogó képességgel, és magas műveltséggel rendelkező embereket tartjuk intelligensnek. Ismerjük az érzelmi intelligencia jelentését is. De vajon mit jelent a pénzügyi intelligencia? Szilágyi Imre segítségével fogjuk megtalálni a válaszokat és megszerezni a tudást, azaz kifejleszteni saját pénzügyi intelligenciánkat. A szerző mesterfokozatú közgazdász, a DSGN Home Holding Zrt. vezérigazgatója. Vállalati pénzügyi tanácsadóként elismert szakértő. Tréningjeinek központi motívuma és legfőbb üzenet az, hogy „A pénzügyi műveltséged a jóléted alapja!”


Valójában nem bűvös varázslat, hanem igazi tudás

Biztosan mindenki érezte már úgy, hogy „kifolyik” a pénz a kezéből, vagy akadtak már pénzügyi gondjai. Számolgatott, osztott-szorzott, de valahogy végül mégsem az az összeg állt rendelkezésére, amit szeretett volna. A pénz hiánya komoly problémákat okoz. Kapcsolatokat tehet tönkre, családokat rombolhat le, akár a tönk szélére sodorhat minket és szeretteinket. Pénz nélkül sikertelennek érezhetjük magunkat. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy kezeljük, gyarapítjuk vagyonunkat. Szerzőnk olyan hiánypótló könyvet írt, amely a mindennapi életben segít a pénzügyeinkben eligazodni. Könnyed és szórakoztató stílusban egy látszólag nehéz témáról. Célja, hogy a pénzzel kapcsolatos folyamatokat átláthatóvá és könnyen érthetővé tegye. Rámutat, hogyan kerüljük el a pénzügyi csapdákat, és egészen új megvilágításba helyezi a pénz világát. Segítségével elkerülhetőek a deficitet okozó döntések. Gyakorlatban alkalmazható tudást kapunk, melyet átültetve a hétköznapokba jobban átláthatóvá válnak gazdasági ügyeink, és sikeresebben hozzuk meg a pénzzel kapcsolatos döntéseinket. Megismerjük a pénz áramlásának folyamatait, és ami a legfontosabb, beavat a „titok”-ba, hogy az áramló pénz útját képesek legyünk magunk felé fordítani. Pénzügyi Mátrix módszerével a gyarapodás elérhetővé válik, és beléphetünk a bőség kapuján. Vagyonunk növekedni kezd. Megtanít a Vonzás törvényét a napi folyamatokban alkalmazni és eredményesen használni. Jólétet biztosíthatunk családunknak és magunknak, valamint sikerre vihetjük üzleti vállalkozásunkat.

A könyv elolvasása után teljesen más szemmel nézel a pénzre, mint eddig.

Ha Te is szeretnél a pénzügyi növekedés útjára lépni, és az átlagnál magasabb színvonalon élni, akkor vedd meg most a A pénzügyi bőség mágiája című könyvet a Lélekpillangó-tól. A könyvek limitált példányszámban megrendelhetőek ITT.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x