7+1 csodás anyák napi idézet (+1 ingyen meglepetés anyukádnak!)...
Címlap / Kultúra / 7+1 csodás anyák napi idézet (+1 ingyen meglepetés anyukádnak!)

>

7+1 csodás anyák napi idézet (+1 ingyen meglepetés anyukádnak!)

Forrás: Idézet.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Mit írj az anyák napi virág mellé tűzött kísérőkártyára? Hogyan tedd még szebbé az ünnepet? Ha anyu nincs veled, milyen meglepetés SMS-t küldhetnél még neki? Az Idézet.hu jóvoltából 7 +1 csodaszép anyák napjára való idézettel kedveskedünk! De ha kevés lenne, egyszerűen csak töltsd le az okos telefonodra azt az ajándékot, amit neked és édesanyádnak ide rejtettünk a cikkünk végére! Ezzel mától minden nap, minden alkalomra a legszívhezszólóbb idézeteket kaphatjátok, ami a legjobban illik a pillanathoz!  

 1. Kicsi az én szívem, kicsike darabka, Édesanyáméból úgy van kiszakítva. Azért siet oda, azért szeret ottan, Ahol ez a két szív újra összedobban.

  Idézet.hu (Ezt a képet a cikk végén található mobil applikációval készítettük - próbáld ki te is! Ingyen le lehet tölteni!)
   
 2. Jó annak, aki kitalálja, hogy ki minek örül! Amíg kicsi voltam, azt hittem, hogy anyukám örül, ha én elbújok a szekrénybe, és ő megtalál. Amióta nagy vagyok, tudom, hogy anyukám nem örül igazán annak, ha én elbújok a szekrénybe, mert jobban szereti, ha nem kell engem keresni, mégis megvagyok. - (Janikovszky Éva - Jó nekem!)

   
 3. Mikor megszületik egy várva-várt gyermek, Az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, Új fénnyel ragyognak a világba hárman.

   
 4. Hogyha virág lennék, ölelnék jó illattal; Hogyha madár lennék, dicsérnélek zengő dallal; hogyha mennybolt lennék, aranynappal, ezüstholddal, beragyognám életedet csillagokkal.(Pákolitz István - Anyámnak c. vers)

   
 5. Néztem anyut, ahogy megtesz mindent, és rájöttem, hogy soha nem leszek képes teljesen elszakítani magam tőle. Nem számít, mennyire vagyok erős vagy gyenge, anyu a részem, épp olyan fontos, mint a szívem. Soha nem leszek olyan erős, hogy meg tudnék lenni nélküle.- (Sarah Dessen - Egy felejthetetlen év)

   
 6. Csókold meg édes anyukádat százszor, Szorítsd kezét jól, bárhová vezet, Szívből szeretnek téged talán máshol, Legjobban mégis anyukád szeret. -(Lakner Artúr - Édes mostoha)

   
 7. Csak látni akarlak, Anyu, fényes csillag, látni, ahogy jössz, jössz, mindig jössz, ha hívlak. Látni sietséged, angyal szelídséged, odabújni hozzád, megölelni téged. - (Nadányi Zoltán - Anyu c. vers)

  +1 Nincs még egy olyan kötelék, mint amely egy anyát köt össze a gyermekével. Semmi nem tudja hangosabban megénekeltetni a szívedet, vagy megremegtetni a térdedet.(Karen Hawkins)
Ha ez kevés lenne, akkor kattints okos telefonodról az alábbi alkalmazásokért és töltsd le őket ingyen!
ILYEN szép képeket készíthetsz vele, saját képpel és kiválasztott, vagy saját magad által beírt idézettel! Mindezt pillanatok alatt és azonnal meg is oszthatod! 
Idézet.hu
Az ingyenes, reklámmentes mobilalkalmazás IOS verziója ITT , az Android verziója ITT  elérhető.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6559 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x