Szombaton rózsaszínbe borul a város
hirdetés
Címlap / Kultúra / Szombaton rózsaszínbe borul a város

>

Szombaton rózsaszínbe borul a város

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

10 ezer főt várnak június 6-án, szombaton Budapestre, a Széchenyi István térre az AVON mellrákellenes családi rendezvényére. Az egész napos eseményre, az 50%-os kedvezményes vonatjegynek köszönhetően várhatóan több ezren érkeznek majd vonattal a fővárosba, és szintén több ezer lelkes AVON tanácsadó részvételére számítanak. A figyelemfelhívó tömeg délután fél kettőkor dobosok és ismert emberek vezetésével borítja rózsaszínbe a Lánchidat, majd a budai és a pesti oldalt is. 

 

Rendezvénynaptár
Az AVON egész napos rendezvényén bemutatkoznak a mellrákellenes harcban résztvevő szervezetek, alapítványok, egyesületek és önszerveződő csoportok; a nagyszínpad kerekasztal-beszélgetései során pedig neves szakértők, orvosok, alapítványi munkatársak osztják meg tapasztalataikat a betegség kapcsán.

A nap fénypontja a 13:30-kor induló mellrákellenes séta lesz, amelynek során a több ezer résztvevő hangos dobszó kíséretében, számos ismert ember vezetésével sétál végig a Lánchídon, a budai oldalon a Döbröntei térig, majd az Erzsébet hídon és a pesti rakparton keresztül vissza a Széchenyi István térre. A rózsaszín menet résztvevői a 3,7 km-es táv megtétele után az összefogás jelképeként rózsaszín léggömböket engednek fel.


A szervezők egész napos kikapcsolódásra invitálják az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt. A Női Akadémia sátrában neves előadók osztják meg gondolataikat a női lét kihívásairól. A délelőtt folyamán az Angyalműhely két angyala, Ördög Nóri és Törköly Erika beszélgetnek meghívott vendégeikkel, délután pedig szó lesz az otthoni munkavállalásról, a női szerepek sokaságáról és az egyensúly megteremtéséről, valamint a mindennapi stresszkezelésről. Az AVON Életmód sátor programjain a résztvevők hasznos tippeket kaphatnak a sminkeléshez, arcápoláshoz, helyes étkezéshez, stílusos öltözködéshez, de még a családi fotók elkészítéséhez is. Az Asztrológia sátorban grafológus és jós fogadja a vendégeket, az AVON Szépségsátorban pedig egész nap sminkeléssel és körömlakkozással várják a hölgyeket.

A legkisebbek az Alma együttes és a Salátabár produkciója mellett kipróbálhatják az óriás társasjátékot, a távirányítós kisautópályát, az ugrálóvárat vagy éppen az aszfaltrajzolást, az erősebb nem képviselői pedig erőpróbán vehetnek részt, valamint dartsban és csocsóban mérhetik össze ügyességüket.

Az egész napos programot könnyűzenei koncertek zárják: Tóth Vera, Vastag Csaba és a Back II Black fellépése koronázza meg a nap élményeit.

A rendezvény minden programja ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, mely gyorsan és egyszerűen elvégezhető a www.avonanokert.hu oldalon, ahol a részletes program is megtalálható.

 
 
[ 1547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x