5 +1 idegesítő dolog a Facebook-on. Te is csinálod!
Címlap / Kultúra / 5 +1 idegesítő dolog a Facebook-on. Te is csinálod!

>

5 +1 idegesítő dolog a Facebook-on. Te is csinálod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Összeszedtünk néhány tipikus posztot, amivel minden Facebook felhasználó szembesül, mikor belép a közösségi média oldalára. Idegesítő vagy nem? Döntsd el Te! 

1. Étel, ital képek, azaz a MiAzAmitEttem, MiAzAmitIttam képek. Halálra unod a húúú de ügyesen főzők, húúú de menő helyen kajálok fotókat. Nem is beszélve a nini, mi van a poharamban képekről. De valld be! Te is becsekkolsz a menő helyekről, és töltöttél már fel képet a vacsorádról, vagy a boros poharadról is.

2. Selfie mániás. Valószínűleg Ő nagyon vágyik a pozitív megerősítésre, ezért akár napjában többször is tesz fel magáról képet. Persze ha kevés like érkezik, gyorsan profil képet vált, hisz azt a Facebook mindenki „arcába” fogja tolni. Tégy neki egy szívességet és like-old. Nem kerül semmibe, de jót teszel a lelkének.

3. Lábselfie. Na, ez az extra ciki kategória, a lejárt lemez. Naná, hogy azt akarja Neked sugallni, hogy Ő bizony csak lógatja a lábát, és csúcsszuper módon élvezi az életet. Te meg nem érted mit kellene lájkolni egy tornacipőn. Naaa, ugye Neked is van ilyen képed?


4. Unalmas emberek, akik folyamatosan ugyanazon a témán pörögnek. Ilyenek lehetnek a megmentésre váró kiskutyák, babás idézetek, életbölcsességek, Coelho rajongók, de akár politikai fröcsögések is. Eddig azt hitted jó fej, de most rájöttél, eléggé egysíkúan gondolkodik. Ha nem akarod törölni, lehetőséged van egyszerűen leállítani a követését, ezzel nem bántod meg.

5. Trollok! Azok a barátaid, akik a szarkazmusokkal egyetlen pillanat alatt képesek tönkretenni azt a posztodat, amit nem viccnek szántál. A humorral nincs baj. A gond ott kezdődik, ha nem érzi, hogy odavaló – e amit írt, hisz akkor valószínűleg nem igazán ismer. Megoldás lehet, hogy elrejted előle a posztodat, megelőzve a nem kívánt kommenteket.

+ 1 Az örök nyavalygók. Az örök szenvedők különös ismertetőjele, hogy miután kiírta, Ő bizony nagyon szenved, soha többé nem válaszol azoknak, akik megkérdik mi baja. Tőlük minden vasárnap láthatsz posztot, hogy fúúúj holnap hétfő van.

Ne add fel! Jófejek ám az ismerőseid! Sose feledd, a valós élet és a Facebook csak részben fedik le egymást. Az igazság egy csésze kávé melletti beszélgetésben rejlik. Fogd meg a géped, telefonod, és írj rá. Mondd, hogy látni szeretnéd. Jó lesz, meglátod.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2884 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x