Mit rejt vajon neked a 2015-ös év? Elmondjuk!
Címlap / Kultúra / Mit rejt vajon neked a 2015-ös év? Elmondjuk!

>

Mit rejt vajon neked a 2015-ös év? Elmondjuk!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Megfelelően motivált vagy? Sokat nevetsz? Boldog vagy? Haladsz a kitűzött céljaid, vágyaid felé? Megfáradtál? Épp túlhajszolod magad? Túl sok a stressz? Beleszürkülsz a hétköznapokba? Jól esne egy - két megnyugtató, vagy épp motiváló mondat? Állj meg, és nyugodj le pár percre. Bátran nézz be hozzánk! Nálunk mindig találsz olyan gondolatot, amiből erőt meríthetsz, feltöltődhetsz. Semmit nem kérünk cserébe. Annak örülünk, ha Te jól érzed magad. 

Van egy vidám alkalmazásunk. Neked! Csak, hogy jobb kedved legyen, és hogy a 2015-ös éved örömteli várakozásokban teljen, és, hogy egy percig se szomorkodj. Ingyenes és reklámmentes!

Tudod, néha az ember szemét fel kell nyitni. Ez lehet egy magvas gondolat, egy szó, egy hang, egy zene, vagy akár egy idézet. Rohanó modern világunkban elfelejtünk mosolyogni a közértben, udvariasnak lenni a vendégekkel, kedvesen bánni az eladókkal. Elfelejtünk megköszönni dolgokat, elfelejtjük, hogy embertársainak érzelmek kellenek, hisz az ember egy 100%-ig érzelmi lény. Elfelejtjük, hogy csupán egy kis dicséret, egy mosoly mennyire sok mindenre képes. Amikor nem dicsérsz a saját jövődet rombolod le. Miért teszed ezt?

Miért éppen idézetek?

Mert egy – egy jól és bölcsen megfogalmazott mondatban ezernyi érzés lakik. Kifejezőbb, tartalmasabb, mint az üres, értelmetlen mondatok százai.


Tudjuk, vannak nagyon nehéz időszakok. Állj meg, egy pillanatra és nézz körül. Élvezd az utat. Az út sokkal izgalmasabb és szebb, mint maga a cél. A cél egy pillanat műve lesz. BUMM! Ennyi csak. Az út meg ki tudja mennyi év, hónap, nap, óra.


Nézd hát meg, hogy hozzád milyen idézet illik 2015-ben, engedd meg, hogy felnyissuk a szemedet, mosolyt varázsoljunk a Te arcodra, és mások arcára is.A gondolatokat oszd meg a barátaiddal is, hisz lehet, hogy nekik is éppen valami olyasmi motivációra van szükségük, mint neked.

Facebook Applikáció>>

Segíts, hisz tudod…

Minden egy gondolattal kezdődik.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x