5 extrém ökotrend a jövőből
Címlap / Kultúra / 5 extrém ökotrend a jövőből

>

5 extrém ökotrend a jövőből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-29

A visszaszámlálás megkezdődött! 2015. augusztus 27-én a parndorfi Designer Outlet valami igazán nagy meglepetéssel készül a divat szerelmeseinek az idei Late Night Shoppingon. Idén zöld fordulatot vesz a rendezvény, ugyanis az osztrák upcycling designerek kapnak lehetőséget egyedi alkotásaik bemutatására, emellett a szokásos 23 óráig tartó, extra hosszú nyitvatartási idő és az akár 80%-os kedvezmények kedvenc designer márkáinkra mind hozzájárulnak a tökéletes vásárlás élményéhez.  

A fenntartható divat tehát elindult hódító útjára, de mit hozhat még a jövő? Összegyűjtöttük a legextrémebb zöld divatirányzatokat, amit talán még Te is hordani fogsz.

1. A high-tech pókselyem lesz az új pamut?

A vállalkozó szellemű designerek folyamatosan keresik az olyan környezetbarát anyagokat, melyek helyettesíteni tudják a nehezebben lebomló textíliákat. Lehetséges, hogy hamarosan kedvenc darabunk halbőrből, gyümölcsből vagy pókhálóból fog készülni. Az új anyagok ráadásul fantasztikus tulajdonságokkal bírnak. Száz napot mosás nélkül kibíró, gyűrődésálló ing? Jöhet! A legkeményebb télben is melegen tartó, pár milliméter vastag kabát? Kell! Ezek után még akár kislánykori álmunk is valóra válhat: igazi törhetetlen üvegcipellőnk is lehet!

2. Szemétből kedvenc ruhadarab?

Lehet, hogy a jövőben nem a kukában landol a take-away kávéspohár? Álomszép felső, vagy szoknya készülhet belőlük, amit valóban hordunk. A jövő már el is érkezett, hiszen a Late Night Shopping keretében az upcycling designerek által kínált táskák, pénztárcák, ékszerek és kiegészítők kizárólag újrahasznosított anyagokból készültek. Ha a pizzásdobozból trendi, mindent fedő ruha készül, akkor jöhet még egy pizza!

3. Okosabb lesz a kabátunk, mint egy ötödikes?

Az informatika beköltözik a gardróbunkba is! Lehet kánikula vagy dermesztő hideg, pillekönnyű kabátunk minden évszakban tökéletes viselet lesz. A modern mikro-fűtőszálakat a divat világában is hasznosíthatják majd, a technika pedig még azt is lehetővé teszi, hogy vízfelhasználás nélkül oldják meg a textilek festését.

 

4. Eljön végre az időnyerő minimalizmus diadala?

Jól kombinálható darabok, átlátható gardrób. A jövőben a rohanó élet elől minimalista otthonainkban fogunk menekülni. Rá fogunk jönni, hogy kevesebb, minőségi ruhadarabbal elkerülhető a káosz a ruhásszekrényben, és limitált ruhatárunkkal sokat teszünk a környezet megóvásáért is. Nem utolsó sorban kevesebb időt fogunk öltözködéssel, készülődéssel tölteni, ezáltal több időnk marad az igazán fontos dolgokra.

5. Vissza a múltba egy fenntarthatóbb jövőért

Nagymamánk 30 évig ugyanazt a táskát hordta, és mintha megállt volna az idő, egy percet sem öregedett. Már a táska… Hogyan lehetséges ez, míg mi kénytelenek vagyunk félévente új táskát venni...? Nagyink okosan minőségi anyagokból készült darabra ruházott be. Egy „örökdarab” mindig behozza az árát, ráadásul kíméljük a környezetünket is, ha befektetünk a minőségbe. A parndorfi designer márkák is ezt üzenik: ne legyen túl sok ruhád, de azok kiváló minőségűek és jól kombinálhatóak legyenek! Használjuk ki a helyzetet, és szerezzük be mi is öröktáskánkat most hatalmas kedvezménnyel az augusztus 27-i Late Night Shoppingon a parndorfi Designer Outletben.
Nagyinak igaza volt, kövessük a példáját, invesztáljunk a jövőbe és élvezzük a „zöld-luxust”.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3224 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x