Milyen ételt szeretsz? Megmondjuk milyen a jellemed, személyesen...
Címlap / Kultúra / Milyen ételt szeretsz? Megmondjuk milyen a jellemed, személyesen a Vegetáriánus fesztiválon!

>

Milyen ételt szeretsz? Megmondjuk milyen a jellemed, személyesen a Vegetáriánus fesztiválon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Most hétvégén újra tágra nyitja kapuját a nyárzáró nagy spirituális találkozó, a Vegetáriánus fesztivál. A HarmoNet és a Horoszkóp havilap standja várja az érdeklődőket! Lesz - szokás szerint - vásár, dedikálások, ajándék Horoszkóp havilapok, melyek borítóján megtaláljátok a részletes programot is. A két nap legizgalmasabb programját azonban régi - új vendégünk, volt főszerkesztőnk kínálja. Norbert gasztro-coachként mutatkozik be és megmondja, hogy a táplálkozási szokásaid alapján mi jellemez téged. Érdekel? Akkor gyere el! 

A gasztrocoaching a taplalkozas, az étel-kultúra, a gasztronómia segítségével kínál alaposabb önismeretet - mondja Horváth Norbert. Arra hívjuk fel a figyelmet, hogy az vagy amit és ahogy eszel, aki tehát eljön hozzám egy negyedórás konzultációra, az gazdagabb lesz egy önismereti élménnyel. Ételeink, szokásaink, ízlelésünk úgy mutatja meg jellemünket, szokásainkat, mint afféle különös emlék-tükör, amiben benne van minden a gyerekkorunktól a hitrendszerünkig minden.

Az eseményen ott lesz a HarmoNet nyers-vegán tanácsadója Lénárt Gitta is. Farkasné Erzsébettel és Bogyó Erzsébettel, cikkeink szerzőivel is találkozhatnak az olvasók.Az emberek szeretnének testi-lelki egyensúlyban élni, önmagukat megvalósítani hosszú éveken át. De a civilizációs betegségek egyre hamarabb és egyre több embert érintenek. Nem csak mi magunk vagyunk kitéve ezeknek, de családtagjaink is. - mondja Bogyó Erzsébet csikung mester.

Sokan biztosan próbáltak már változtatni, de az eredmény csak nem jött...

A Vegetáriánus fesztiválon tartandó előadásban a csikung gyakorlatokról fogok beszélni és jótékony hatásukról a szervezetre. Lesz közös gyakorlás is benne, hogy neked is személyes tapasztalatod legyen, hogy ez valóban egy működő rendszer és akár 5-10 perc alatt is milyen változásokat tapasztalsz meg a saját testedben. Próbáld ki a csikung gyakorlatokat most ezen a foglalkozáson!

Ez egy olyan módszer, ami nemcsak feltölt energiával és ezáltal sokkal több-mindent tudsz elvégezni és megoldani minden nap anélkül, hogy elfáradnál, hanem beindítja a szervezeted öngyógyító képességét is és nagyon rövid idő alatt egészséges és fitt testben újra könnyedén végzed a mindennapi tevékenységeidet. Tapasztald meg te is a jótékony hatását a szervezetedre!

Gáspár Katalin laptulajdonos délelőttönként lesz a HarmoNet standjánál, beszélgetésre, személyes lelki tanácsadásra várja az olvasókat.

A Horoszkóp havilap példányaiból ajándékot vihetnek magukkal a résztvevők.

Lehet majd Pillangó kártyát húzni, LélekPillangós és a HarmoNetes kiadványokat vásárolni is.

Szeretettel várunk minden kedves olvasót a standunkon!

Időpont és helyszín: 2015. augusztus 29-30-án Budapesten a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. A rendezvényre a belépés ingyenes!

Bővebb infó>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1910 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x