Pénzügyi konferencia az üzleti tudás témakörében neves...
Címlap / Kultúra / Pénzügyi konferencia az üzleti tudás témakörében neves előadókkal és gyakorlatban alkalmazható ötletekkel

>

Pénzügyi konferencia az üzleti tudás témakörében neves előadókkal és gyakorlatban alkalmazható ötletekkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Fókuszban a pénz! 2015. október 6-án Budapesten, a Lurdy ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.) nagy konferenciatermében "Fókuszban a pénz!" címmel rendeznek pénzügyi konferenciát a hazai pénzügyi- és gazdasági élet neves képviselőinek részvételével.  

Dr. Bod Péter Ákos, Geszti Péter, Mérő László, Pongor Juhász Attila és Szilágyi Imre előadásai az üzleti tudás és pénzügyi intelligencia témakörében próbálnak segíteni a résztvevőknek. A meghívott cégvezetők és kiemelt partnerek egy kerekasztal-beszélgetésen arra is válaszokat keresnek majd, hogy miként lehet ma Magyarországon talpon maradni, és érvényesülni a kis- és középvállalkozói közegben.

A rendezvényen kiderül, hogy mit kell tudnia egy felelős cégvezetőnek a pénzről, hogyan lehet egy vállalkozást pénzügyileg stabil alapokra helyezni, mi a folyamatos és biztos anyagi bevétel növekedésének alapja, vagy miként kell egy válsághelyzetet kezelni.


A konferencia segítséget nyújt az érdeklődők pénzügyi stabilitásának megteremtéséhez, kiutat mutat számukra az egymást követő válságokból, segít egy pénzbarát gondolkodásmód használatában és lehetőséget nyújt a kapcsolatépítésre is, hiszen a résztvevők egymás lehetséges jövőbeli partnerei vagy épp ügyfelei is lehetnek majd.

Az eseményre már több mint háromszázan jelentkeztek, de korlátozott számban még van lehetőség jegyek megvásárlására.

További részletek, információ és jegyvásárlás ITT>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2554 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x