6. EB OVO Piknik, lépjünk együtt!
hirdetés
Címlap / Kultúra / 6. EB OVO Piknik, lépjünk együtt!

>

6. EB OVO Piknik, lépjünk együtt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Van-e még probléma a kutyás életmód körül? A felelős városi kutyatartást népszerűsítő egyesület, az EB OVO Egyesület idén arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire fontos az, hogy a kutyatartók egyre tudatosabbak legyenek, ezért egész napos kutyás pikniket rendez szeptember 27-én vasárnap az V. kerületi Szabadság téren. 


Rendezvénynaptár
„Idén 6. alkalommal rendezzük meg a belváros legnagyobb civil-kutyás rendezvényét az V. kerületi Szabadság téren. Célunk a kulturált kutyatartás népszerűsítése egy példamutató integrált program keretében, ahol kutyás és nem-kutyás, felnőtt és gyerek, belvárosi és vidéki emberek is jól érezhetik magukat. Egyre többen élünk kutyával a városban, és egyre többen tartjuk fontosnak, hogy ezt a fajta életmódot fejlesszük, sőt, a társadalom által természetesen elfogadott szintre emeljük. A felelősségteljes kutyatartók érdekképviseleteként küldetésünknek tartjuk, hogy a kutyásokkal együtt, közösen fejlesszük a kutyás társadalom tényezőit.”
Az új életmódot érintő egyik legnagyobb konfliktusforrás a kutyapiszok. Ezért a pikniken tesztelni fogjuk a kutya wc-t, sőt, segítséget adunk a wc-re szoktatáshoz. A rendezvényen egy másik problémára is megoldást keresünk. A gazdi sok helyre nem viheti magával a kutyáját, a kánikulában azonban életveszélyes bármilyen állatot az autóban hagyni. Erre adhat megoldást egy magyar találmány; a kutyaparkoló. A kutyaparkolo.hu-val együttműködve arra keressük a választ, hogy van-e igény az ilyen irányú fejlesztésekre, valamint bevonjuk a felelős városi gazdikat a további munkába is.


A rendezvényen lesz városi kutyás tréning felnőtteknek, valamint a Kutyológia csapata kutyás gyerekfoglalkozással készül, amely egész délután a füves területen folyik majd. Az EB OVO workshopon Budapest kutyás közösségeinek adunk teret a tapasztalatcserére és arra, hogy a mindennapos kutyatartási problémákra találjunk közösen megoldást.
A sok szakmai programon kívül látványos kutyás bemutatók, egész napos gyerekfoglalkozások, 11 órakor Huzella Péter gyerekkoncert, kézműves vásár, és a Vizslafotózás jóvoltából kutyás fotózkodás is színesíti a napot. A pikniket a Magyar Császári Pillanatművek koncertje zárja este 18 órakor.

Várunk szeretettel, kutyával, gyerekkel, bringával, vagy csak hozd magadat!

„Lépjünk együtt a kutyás jövőért!” szeptember 27-én!

EB OVO Egyesület
2015. szepteber 27. 10-18 óráig / Belvárosi Szabdság tér

Minden információ ITT>> 
 
[ 1936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x