Árpa Attila az internetes ismerkedésről
hirdetés
Címlap / Kultúra / Árpa Attila az internetes ismerkedésről

>

Árpa Attila az internetes ismerkedésről

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Napjainkban az interneten szinte bármit el lehet intézni: legyen szó kapcsolattartásról, csekkbefizetésről vagy akár ismerkedésről, randizásról. Árpa Attila szerint sokan csak egy monitor mögé bújva tudnak igazán megnyílni, de vannak olyanok is, akik egy teljesen már identitást vesznek fel az anonimitás álcája alatt. Erről a kettősségről szól Barnóczky Ákos filmje, a LogIn is.  

 

Rendezvénynaptár
Milliárdos üzletember, nagydumás befektető, szexi háziasszony vagy fékezhetetlen kéjhölgy – az internet azzá változtatja a profi felhasználót, aki csak lenni akar. De mi a helyzet a naiv társkeresőkkel, akik éppen kezdik magukat beleásni a webes randik világába? Mennyire lehet őszinte egy ilyen kapcsolat?

Vannak, akik szerint az internet a modern technológia adta legjobb randi helyszín, amelynek jótékony hatása is van: az anonimitás álcája mögé bújva elfedhetjük gyengeségeinket, és kidomboríthatjuk a pozitívumokat. Legalábbis egy ideig. Árpa Attila szerint manapság szinte minden az internet és a közösségi platformok körül forog:

„Ott ismerkedünk, ott keresünk szexpartnert, ott esünk szerelembe, ott mondjuk el, hogy mi bánt vagy éppen mi tesz minket boldoggá. Az internet adta lehetőségekkel egyesek ki tudják élni saját fantáziáikat, kialakítanak egy, a valóstól teljesen eltérő virtuális életet, míg mások egy monitor mögé bújva tudnak csak igazán és őszintén megnyílni. Az izgalmas dolgok ott kezdődnek, ahol ez a két típus találkozik” – fejtette ki a színész a LogIn című új magyar film kapcsán, amelyben egy meglepetés jelenet erejéig feltűnik.


Barnóczky Ákos rendezése az internetes randik és webkamerás ismerkedés olykor sötét bugyraiba kalauzolja a nézőket, bemutatva, hogyan változhat meg az emberi természet egy kusza, virtuális szerelmi játékban. A 21. századi veszedelmes viszonyokat boncolgatva felmerül a kérdés: az anonimitás mennyire formálja át a jellemet, meddig megyünk el mondjuk egy kósza szexuális kaland reményében, ki válik áldozattá és ki ússza meg sérülés nélkül?
Tény, hogy az internet ma már az életünk elválaszthatatlan része, de mi döntünk róla, hogy mennyire engedjük át az irányítást. Az álnevek és álszemélyiségek erdejében egy pillanat alatt megváltoznak a szerepek, ahogy ez a LogInban is látszik. Menyire és mennyi ideig bújhatsz el a nickneved mögé? Október 29-én kiderül.

A film előzetese itt tekinthető meg>>
 
 
 
[ 1890 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x