Boomerang Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a...
Címlap / Kultúra / Boomerang Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba 2015. december 4-én, 5-én és 6-án

>

Boomerang Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba 2015. december 4-én, 5-én és 6-án

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A tradicionálisnak mondható Boomerang Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december elején. A gyerekek és családok december 4-én, 5-én és 6-án ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba a Boomerang csatorna közkedvelt szereplői és a manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.  

Mindhárom napon, a délelőtti és délutáni előadások alkalmával, az Orient Csarnok színpadán az Iszkiri zenekar szórakoztatja a gyerekeket és családjaikat. A Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni a Télapóval és a Boomerang csatorna sztárvendégével, Scooby-Doo-val. A Boomerang csatorna Csak lazán Scooby-Doo! című vadonatúj sorozatával kapcsolatos meglepetésekkel kedveskedik a helyszínre látogatóknak.


Az Orient-csarnokban számos további izgalmas gyerek-program várja a látogatókat: a Picur Rádió és a SzóKiMondóka közös helyszínén tartalmasan szórakozhatnak, találkozhatnak Snoopyval a MetLife Biztosító jóvoltából, megnézhetik az eisberg „Ne beszélj már zöldségeket!” idény jellegű báb cirkusz előadását, kóstolhatnak finom Detki, Biopont és Bombi falatkákat, és további adventi meglepetések közepette szerezhetnek számos emlékezetes pillanatokat.

Jegyek elővételben kaphatók a MÁV Nosztalgia Jegyirodában (Budapesten, a Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett.
Nyitva: Hétfő: 11:00 - 19:00 óráig, Kedd, Szerda, Csütörtök: 10:00 - 18:00 óráig, Péntek: 9:00 - 15.30 óráig (Szombat-Vasárnap zárva). A december 4-i, péntek délutáni előadásra, korlátozott darabszámban, online is vásárolható jegy a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon.

További információ a rendezvényről, előadások időpontjairól, illetve egyéb tudnivalókról a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon olvasható.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2131 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x