KIKArácsony - Itt a legújabb kollekció!
Címlap / Kultúra / KIKArácsony - Itt a legújabb kollekció!

>

KIKArácsony - Itt a legújabb kollekció!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A legújabb harmóniát, eleganciát sugárzó termékeit mutatta be a Kika a legutóbbi sajtótájékoztatóján. A karácsony nem csak egy ünnep, hanem egy életérzés. Ezt a hangulatot, érzést, ünnepélyességet foglalják magukban a legújabb kollekciók a vanília, gránátalma, cukor és fahéj elnevezéssel, utalva az ünnepi hangulatra. Ahogy megérkeztem a sajtótájékoztatóra már ünnepi hangulat fogadott, a káprázatos termékek szemet gyönyörködtetően ott sorakoztak az árutérben.  



Csorba Anita tértervező, az Inspirációk lakberendezéshez című blog szerzője mutatta be izgalmas és kifinomult prezentációjával az új kollekciók darabjait: vanília, cukor, fahéj és gránátalma témában. Anitáról tudni érdemes, hogy nem csak 5 éves elmúlt igen nagy népszerűségnek örvendő blogja, hanem idén elnyerte az Év vloggere 2015 címet is a Digital Divas vlogger versenyén, melyhez ezúton is gratulálunk. Lássuk a KIKA új trendjeit szép sorban, amelyek most már elérhetőek minden áruházukban:

- Vanília: Ez az íz, illat adja a karácsony krémjét, a sütemények bukéját. akárcsak a KIKA új kollekciójában az arany kompozíciók. Az arany mindig is meghatározó és visszatérő trend lesz a lakberendezés terén is, fényt, pompát kölcsönözve otthonunk darabjainak, ezzel az örök klasszikussal finom eleganciát vihetünk mindennapjainkba, bearanyozva életünket.

- Cukor: ahogyan a cukor –és alternatívái- egy süteményből, úgy az ezüst a karácsonyi dekorációnk elemeiből sem maradhat ki. Miközben otthonunk melegéből figyeljük a meseszép hófödte tájat, a hideget hátrahagyva átélhetjük e cukormázas édességet e kollekció darabjaival. Az ezüst fémes hatása akárcsak a Hold ezüstje képes beragyogni életterünk minden kis zugát.


 
- Gránátalma: a karácsony ünnepe az ajándékok okozta izgalom miatt is teljessé válik, ahogyan a sütemények igazi meglepetése egy egzotikus gyümölcs is lehet, a maga színpompás valójában. A gránátalma savanykás íze mellett a piros, bordó színeit adja, amely a KIKA újdonságai között remekül kiegészítik az eddig említett két legnemesebb fémet, az aranyat és az ezüstöt. A karácsony színeiben a piroson és bordón kívül a zöld is jelentős szerepet vállal. Melyik szín hiányzik még?

- Fahéj: a fahéj nem csak a barna minden árnyalatával, hanem a bronzos csillogással képviselteti magát igazán a karácsonyi lakberendezési trendek között. Egy szó, mint száz: a karácsonyi sütemény, vagy akár a forralt bor sem létezhet fahéj nélkül, ahogy az otthonunkban is akkor érezhetjük igazán az ünnep melegét, amikor fahéj kellemes illata járja át. Olyan kedvesen, mégis határozottan érvényesítik magukat a KIKA bronzzal átszőtt dekorációi, ahogyan a fahéj teszi mindezt, bárhol van jelen.


 

Ajándékul adunk mindehhez egy karácsonyi receptet is:

Karácsonyi Cupcake

Hozzávalók:

Tészta:

• 16 dkg liszt
• 1 tk szódabikarbóna
• 2 tk őrölt gyömbér
• 2 tk őrölt fahéj
• fél tk szegfűszeg
• 6 dkg cukor
• 1 tojás
• 7,5 dkg méz
• 1 dl olaj
• 1 dl forró víz
• 1 tk holland kakaó (elhagyható, ezt csak a színe miatt)

Töltelék:

Krém:
• 25 dkg mascarpone
• 1 dl tejszín
• fél csomag bourbon vaníliás cukor
• 1-1,5 ek. Cukor

Tetejére:
• 1 gránátalma

A tojást a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a mézet és az olajat. A liszthez adjuk a fűszereket, a kakaót, a szódabikarbónát, egy csipet sót és több részletben a tojásos keverékhez adjuk. Amikor már nagyon sűrű, hozzáadjuk a forró vizet is, ami kicsit fellazítja a tésztát. A muffin tepsi mélyedéseit kibéleljük papírral, majd 3/4-ig megtöltjük a tésztával. 175 Celsius-fokra előmelegített sütőbe toljuk, ahol kb. 20 perc alatt megsülnek. Megvárjuk, míg kihűlnek, majd egy kiskanál segítségével lyukat készítünk a tortácskák közepébe. A krémhez hideg tejszínt habbá verjük, majd hozzákeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral a mascarponéhoz. Összeállítjuk a tortácskákat: a tortácskák mélyedéseibe kanalazzuk a narancsos sütőtök lekvárt. A krémet nyomózsákba töltjük és csillag alakú csővel pöttyöket nyomunk körben a tortácskákra. A gránátalmát a sütik közepére halmozzuk.

Recept forrás>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2767 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x