Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában és Rupert Isaacson:...
Címlap / Kultúra / Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában és Rupert Isaacson: Lóháton

>

Anna Black: Tudatos jelenlét a munkában és Rupert Isaacson: Lóháton

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Csökkentsd a stresszt, éld meg a pillanatot, dolgozz örömmel és eredményesen! 

Életünk nagy részében olyanok vagyunk, mint a repülőgép, amit robotpilóta irányít.
A munkahelyi stressz a modern élet egyre gyakoribb jelensége. A szükségesnél hosszabb munkaidő és a gyakran betegen is vállalt munkavégzés kultúrája miatt egyre többet vagyunk a munkahelyünkön. Ha pedig végre elszabadulunk, gyakran képtelenek vagyunk kikapcsolni a munkahelyi problémáinkat.

Az ősi buddhista gyakorlaton alapuló tudatos jelenlét meditációjának munkahelyi alkalmazásával azonban képesek leszünk tudatosítani a rögzült, negatív gondolatokat és rossz reakciókat, valamint megtanuljuk felismerni és kezelni a közelgő stressz előjeleit.

Fordító: Vajda Tünde
Megjelenés ideje: 2015. November
ISBN: 9786155283666
144 oldal, puha fedél fülekkel
Partvonal kiadó

Ára: 2990 Ft


 

Rupert Isaacson: Lóháton

Egy gyógyulás igaz története
Rupert és Kristin Isaacson szíve megszakadt, amikor megtudták az egyértelmű diagnózist: hároméves kisfiuk, Rowan autista.
Az első sokk után terápiák egész sora következett, ám a gyerek növekvő elszigeteltsége és egyre gyakoribb fékezhetetlen dührohamai miatt be kellett látniuk, hogy minden addig kipróbált kezelés hasztalan. Egy nap aztán Rowan elszökött, és a szomszédos földeken kószáló ménes vezérkancája mellett kötött ki. Édesapja, aki értett a lovakhoz és ismerte a kanca zsémbes természetét, halálra rémült, amikor rájuk talált. Legnagyobb meglepetésére azonban a lovak szeretettel fordultak Rowanhez, és a fiú is hozzájuk.
A hihetetlen egymásra találás láttán az apának merész ötlete támadt, amelyből életre szóló kaland lett. A család elhagyta otthonát, és Mongólia hegyei közé költözött, ahol a lovak és sámánok kultúrájának gyógyító ereje csodákra képes. A lebilincselő és inspiráló utazás célja, hogy megmentsék autista fiukat és önmagukat…

Fordító: Novák Petra
Megjelenés ideje: 2015. November
ISBN: 9786155283727
376 oldal, puha fedél
Partvonal kiadó

Ára: 3490 Ft

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2501 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x