A mindennel összetartozás
Címlap / Kultúra / A mindennel összetartozás

>

A mindennel összetartozás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az orosz információs gyógyászat egyetlen "gyógyszere" az egyéni tudat, az elme. Célja az ember szellemi képességeinek fejlesztése és a tudatosság magasabb szintjének, a világ átfogóbb és mélyebb megértésének az elérése. 

Mindannyiunk számára ismerős lehet az érzés, hogy a hétköznapok forgatagában, ha egy-egy pillanatra sikerül lassítanunk, akkor is csak azt érezzük, hogy energiatartalékaink utolsó morzsáit éljük éppen fel. Talán ilyenkor a legtöbbször úgy váltunk újra gyorsabb tempóra, hogy még csak időt sem szentelünk az önmagunkkal való foglalkozásra.
A testünk gondjai mellett előszeretettel söpörjük a szőnyeg alá lelkünk problémáit is addig, amíg orra nem bukunk bennük. Sőt, hajlamosak vagyunk önmagunkból áldozatot, a körülményekből pedig véletlenek összefüggésé faragni és hagyjuk, hogy megtörténjen körülöttünk, velünk a baj.

Mennyivel egyszerűbb lenne elhinni, hogy életünk történéseire sokkal inkább hatással vagyunk, mint bármi más, ami körülöttünk van! Hogy egészségünk megőrzése és szellemünk harmóniája a mi kezünkben van.

Gyógyulás? Tervezd meg magad!

Minden, ami körülvesz minket, vagy meghatározza helyünket és szerepünket a világban, minden, ami bennünk zajlik a tudatunkból is ered. A gyógyulás ebből a felismerésből ered. Ha le akarjuk győzni betegségünket vagy más, lényünket érintő problémát, akkor első lépésként felelősséget kell vállalnunk saját életkörülményeinkért és állapotunkért.
„A megfigyelő megfigyelésével és azzal, ahogyan megfigyel, hatást gyakorol megfigyelése tárgyára. Ez azt jelenti, hogy az ember az elméjével – azzal, ahogyan magát és a világát érzékeli – tevékenyen alakítja a saját egészségét vagy betegségét és az életkörülményeit is.”

 
De mitől információs az orosz információs gyógyítás?

Az információs gyógyászat tételei szerint a teremtett világunk minden alkotórészében benne van a nagy egész.

Az orosz információs gyógyászat felfogása szerint az egész világmindenség és az anyag eredete a fény. A fény kettős természetű: fotonrészecskék formájában és hullámként is megjelenhet. A fizikai világot szintén ez a hullám-részecske kettősség és a két állapot közötti ingázás jellemzi. Ez az átalakulás olyan gyorsan megy végbe, hogy érzékszerveink előtt rejtve marad. Valahogy úgy, mint amikor egy villanykörte olyan gyorsan villog, hogy a villogását nem is vesszük észre… csak még ennél is gyorsabban.

"Az emberi test szellemi felépítésünk, az isteni szellem „szállítóeszköze”. Minden rezeg, az elektronoktól kezdve a végtelen univerzumig. Mi a testünk és a különváltság illúziójában élünk. Valójában általános szellemi összeköttetésben áll egymással minden univerzum, mi pedig egy egységes, mindent átfogó nagy egész részei vagyunk."

Az információs gyógymódok alapja a mindannyiunkban jelen lévő - és a teremtett világunkkal közös forrású - információs szinten végzendő összpontosítási gyakorlatokon nyugszik. Vallja, hogy tudatunkkal teremtjük meg magunk körül a valóságunkat és hogy megfelelő akarattal és hittel képesek vagyunk nemcsak egészséget, de számunkra kedvező helyzeteket teremteni életünkben. A "bevonzod a szerencséd" elgondoláshoz hasonlatosan úgy is mondhatnánk: "magad teremted a szerencséd".

Ajánlott olvasmány:

Olga Häusermann Potschtar – Klaus Jürgen Becker: Orosz információs gyógyászat>>


Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok - Puhatáblás-Ajándék meditációs CD-vel>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2320 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x