HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-24
Címlap / Kultúra / Dobd el az elméd, hogy rátalálj az igazi boldogságra és egy igazi világban élhess

Dobd el az elméd, hogy rátalálj az igazi boldogságra és egy igazi világban élhess

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-24

Itt a Földön minden ember keresi a boldogságot és a mennyországot, ahol igazán boldogan élhet. Korunk embere számára talán az a legnagyobb kihívás, hogy miként emelkedjen felül a stresszes életvitelen és hogyan éljen boldog, kiegyensúlyozott életet. A Gandhi-békedíjas megvilágosodott tanító, a koreai Woo Myung egyszerű módszert dolgozott ki, amely bárki számára elérhető és követhető. 

 

 A koreai megvilágosodott tanító, Woo Myung világszerte ismert, az Igazságról szóló számos bestseller szerzője. Az életről és létről való mély elmélkedés után elérte a megvilágosodást. Miután Igazsággá vált, életét annak szentelte, hogy másokat is megtanítson Igazsággá válni, és megalapította a Kivonás Meditációt (Maum Meditációt). A koreai „maum” szó magyar jelentése „elme”, „szív”.

2002 szeptemberében a béke eléréséért tett erőfeszítéseiért Woo Myung megkapta az ENSZ civil szervezetének (IAEWP) Mahatma Gandhi Békedíját, és ugyanennél a szervezetnél a Világbéke Nagykövetévé is választották.

Számtalan könyv, többek között a Hogyan válj a mennyben élő emberré, amíg élsz; Világon túli világ; Ahol igazzá válsz, az az igazi hely; A menny terve a világ megmentésére; Elme; A természet áramlata; A megvilágosodott világ és a Ne élj ezen a földön, Menj az örök boldogság világába, Ott élj örökké szerzője, amelyek angolul is megjelentek. Minden könyvét lefordították ill. fordítás alatt van magyar, japán, kínai, francia, olasz, spanyol, portugál, német és svéd nyelvre.

2015-ben Magyarországon is megjelent könyve a „Ne élj ezen a földön, Menj az örök boldogság világába, Ott élj örökké” címmel. A könyv 2011 júniusában jelent meg legelőször Koreában. Amint megjelent, igencsak keresetté vált: 14 héten keresztül 1. számú bestseller lett. A könyv igen kedvező fogadtatása az elme, a megvilágosodás és az önvizsgálat témakörei iránti, világszerte egyre növekvő érdeklődést mutatja.

A modern kor emberének szorongása, a stressz, továbbá az elme és test önpusztítása felkeltette az igényt az elme megismerése, valamint eredeti természetünk visszanyerése iránt.
Ennek alternatívájaként sok meditációs és önfejlesztő módszer és könyv keltett nagy szenzációt. Az emberek azonban valami még alapvetőbbre vágynak. Többet akarnak csupán nyugalomnál és vigasznál: gyökeres, eredeti és „igazi gyógyulást” kívánnak.

Ahogy az a könyv címéből is kiderül, ezt elérhetjük, ha nem élünk a saját elmevilágunkban, hanem visszatérünk az Univerzum és az Eredet igazi világába! A könyv közérthetően elmagyarázza, miért kell ehhez megtisztítanunk az elmét, mi létezésünk eredete, honnan jövünk és kik vagyunk, melyek az Univerzum elvei és foglalkozik az élet és halál kérdésével is.


Mivel a könyv mély és komoly elvekről ír, nagyon „filozofikus” és „spirituális”, mégis képes arra, hogy ezen elveket nagyon egyszerűen és könnyedén magyarázza el. Különbözik az átlag filozófiai könyvektől a tekintetben, hogy még módszerrel is szolgál, hogyan éljünk ezen a világon azáltal, hogy az univerzumi elmévé válunk. Megmutatja továbbá azt a legtudományosabb és legrendszeresebb „módszert, amellyel eldobhatjuk az elmét”. Ez pedig azt jelenti, hogy ez a könyv egy eredeti, gyakorlati könyv a „meditáció”, „mentális egészség”, „önfejlesztés” és „boldogság” témakörében.

Az emberek vágynak egy boldog, kiegyensúlyozott világra, egy tökéletes, ideális helyre, ahol boldogan élhetnek, aggódás, stressz, rossz érzések nélkül.
Az ideális világ az a beteljesedett világ, amire vágyunk. Ez nem egy sötét és távoli hely, hanem megvalósulhat: pont itt és most. Ez akkor lehetséges, ha emberi elménket az Igazság, az Univerzum elméjévé változtatjuk, ami igazi. Woo Myung tanár úr jól elmagyarázza ennek módszerét és elvét is.

Mi, emberek, onnantól kezdve, hogy megszülettünk, lefényképeztük ezt a világot, a családot, gyermekeket, ellenségeket, pénzt, szerelmet és még megbecsülést is. Mindent lefényképeztünk abból az életből, amit éltünk. Pontosan ez az az elme, amit az ember teremtett, és ez az emberi elme. Ebben az elmében volt konfliktus, szeretet, utálat, jó és rossz, próbálta az ember kisebbségi érzését kielégíteni, és mivel ez volt a szenvedés okozója, csak annyit kell tennünk, hogy kivonjuk ezt az emberi elmét.” – idézet a könyvből.

Ha a mostani időszak ezidáig csak az elménkhez való hozzáadásról szólt, most elérkezett az elme kivonásának és az Igazsággá válásnak az időszaka, amiről eddig csak hallottunk. Woo Myung tanár úr a következőt javasolja: „Az elmevilág teljes eldobása és eltüntetése által emberi elménk az Univerzum elméjévé válik, ami Isten és az Igazság. Nem kellene-e az univerzumi elmévé válva az örök boldogság világában élnünk?” Ez az egyetlen, igazi, ideális világ, valamint az igazi élet, és ez az emberi beteljesedéshez vezető út, amit be kell járnunk. Woo Myung közvetlen és világos megfogalmazásai még az univerzum mély elveit is érthetővé teszik. A könyvben a szerző saját rajzai segítenek könnyedén megérteni az elmevilágot, aminek tudatában kell lennünk.

Olyan hálás időszakban élünk, amikor az ember teljessé válhat saját maga is, s nem csak a szentek, megvilágosodott bölcsek szavait hallgathatja.
Mindenkinek, aki vágyik az igazi boldogságra, egy teljes, igaz életre, őszintén ajánlom Woo Myung megvilágosodott tanító könyvét.


 
 
[1980]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Évszak váltáskor mindannyian beszerzünk pár új darabot, hogy felfrissítsük a külsőnket, és megválhassunk a régi szerzeményektől... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x