Itt randizz, ha nem bírod a plázás csajokat! - DivatPlacc...
Címlap / Kultúra / Itt randizz, ha nem bírod a plázás csajokat! - DivatPlacc 2017

>

Itt randizz, ha nem bírod a plázás csajokat! - DivatPlacc 2017

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Ha nem vagy plázás csaj, vagy éppen nem plázás csajokat keresel, akkor csütörtökön menj este az Ankertbe! Itt lesz minden menő Nő,meg persze azok a pasik, akik menő Nőkkel akarnak ismerkedni. Most fókuszban a fiú ruhák!  

 Legyél te is az első, aki kincskereséssel, vagy kincsek kínálatával indítja az évet! A Divat Placc 2017 első vására és bulija! Az újévi csütörtök este, az évkezdő esti vásár, amely imádnivaló, egyedi hangulatával várja a "nempláza" kincsekre vadászó látogatókat az Anker’t-ben. 

alternatív vásár éjjel 
A piacozás újfajta megközelítése – amely hazánkban továbbra is egyedülállóan képviselteti magát a night market megvalósításában - ezúttal is közös platformra hozza a divat különböző ágazatának tervezőit, akik akár egymástól is újabb inspirációt nyerhetnek. Újra böngészhetünk a divat és ékszertervezőktől kezdve a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők portékái között, sőt gardróbfrissítőkön és divatbloggereken át workshopok is színesítik a piacot, amit a tapasztalatok alapján fiúk és lányok, nők és férfiak egyaránt imádnak. 
 
Új színfolt a Placcon a babaruhatervezők, illetve a kutyás kiegészítők tervezői.

A vásár, amely egyben meghitt barátnős program, illetve kultúresemény, az idei évben is szeretne tovább fejlődni, nagyobb figyelmet fordítani a férfi részlegre is. Ebben partnereink a tervezők, akik nagy része a vásárt sajátjaként kezeli, és alkalmi, rendszerint csak itt elérhető különlegességekkel készül. A piac a divat és dizájn témában alkotók számára közösségi ponttá vált, a vevőkkel kialakítható közvetlen kapcsolat miatt pedig közösségi funkciót is betölt. Itt a lehetőség egy kis bárpultozásra, nézelődésre, vásárlásra, trendkövetésre!

 
Kutyák, pasik, barátnők, kaja, divatcuccok, pia, jó hangulat, mi kell még?
 

A trendkövető vásár természetesen kutyabarát, hangulata és a hely kisugárzása miatt a látogatók zöme a piacozást buliként éli meg, vásárlás közben és utána is esznek, isznak a bároknál, így kijelenthető, a Divat Placc by night a legbulisabb vásár a városban
 
A rendezvény ingyenes!
 
Ha frissítenéd a gardróbodat, ha a barátnőkkel összedobnátok egy piaci asztalt, ha a divat és dizájn témában izgalmas portékáid vannak, vagy tervező vagy, aki jönne kiállítónak, még tudsz jelentkezni! Íme a feltételek:
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x