Férfi horgász-trükkök
Címlap / Kultúra / Férfi horgász-trükkök

>

Férfi horgász-trükkök

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Víz mellett a parton könnyebb dolga van minden férfinak, mint udvarlás közben. Ha van kapás, megvan a dicsőség. Ha nincs, akkor is élvezte a vízpartot. A kudarcot lenyelni azonban sokkal nehezebb, de remélhetőleg, mindenki megpróbálja.  

Víz mellett a parton könnyebb dolga van minden férfinak, mint udvarlás közben. Ha van kapás, megvan a dicsőség. Ha nincs, akkor is élvezte a vízpartot. A kudarcot lenyelni azonban sokkal nehezebb, de remélhetőleg, mindenki megpróbálja.

Míg a nő csábító jeleket használ, a férfi elsősorban vagyonát és társadalmi rangját szereti demonstrálni. Bőgeti a kocsija motorját, henceg a jövedelmével vagy provokálja a többi férfit. Így hát az okos nő irányítja a partnerkapcsolatot, a férfi pedig főként a nő jelzéseire reagál.Igaz, hogy egyre több férfi fordít gondot a külsejére, ez azonban nem bizonyítja, hogy jobban megértené a nők udvarlási jelzéseit. Inkább az állatvilághoz hasonlóan magakellető magatartást vált ki a férfiakból a potenciális partner megjelenése.


Igazítani kezdi a nyakkendőjét, megtapogatja a mandzsettagombját vagy az óráját, igazgatja az ingét, zakóját. Még az aktatáskának is van mondanivalója. A tömött táska azt mutatja, hogy tulajdonosának sok munkája van és kevés szabadideje. Nem tudja beosztani idejét. Könnyű táska arról tanúskodik, hogy viselője fontos ember, magasabb beosztású lehet. Aki könnyű terhet visz magával a bal oldalán, az időben kezet tud nyújtani, nem kell kezeit cserélgetnie. Ha nőnél többféle táska van, az egyértelmű, hogy túl sok elfoglaltsága van, esetleg szétszórt. S ha csak lehet, ne tegyük táskánkat magunk és a partner közé.

A kapcsolat kezdete
Kezdetben szívesen beszél a férfi magáról és a partnerről. Ez izgalmassá teszi a hölgy előtt, hiszen a nők leginkább magukról szeretnek beszélni és hallani is. Aztán ahogy múlik az idő, a férfi egyre inkább tényekre, információkra, problémamegoldásokra szorítkozik.

Hol a hüvelykujja?
Láttak már övbe akasztott hüvelykujjat? Hová mutat a többi ujj? Bizony a slicctájék felé. Terpeszállásban nézelődni, közben a slicctájékra mutatni a férfiasság demonstrálása. Minél tanultabb egy férfi, annál finomabb jeleket használ, de mind ugyanazt jelenti: kulcstartó, lecsüngő derékszíj, minden, ami a slicc előtt fityeg, oda akarja vonzani a másik nemet. Jó ok arra, hogy odanyúlhasson, megigazítsa, mindez csak üzenet az alsónadrág lakójától. Bizony, hajlamosak nyilvános helyen is igazgatni ruhájukat slicctájékon.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 5571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x