HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-22
Címlap / Kultúra / Ne hidd, hogy neked ez nem jár!

Ne hidd, hogy neked ez nem jár!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-22

Egy családi nap októberben azoknak, akiknek jár a mozgás, de nem mindig kapnak rá lehetőséget.  

 

A Para-fitt Sportgyesületet 2001 decemberében azzal a céllal alapították meg, hogy a társadalom perifériáján élő mozgásszervi és értelmi fogyatékosok lelki és testi rehabilitációjához lehetőséget nyújtson.  Ehhez a legmegfelelőbb módszerként az úszást, a hidroterápiát és a játékos vízi sportokat alkalmazzák.

Az egyesület tanítványai között autisták, Down-, Williams szindrómások, mozgássérült, izomsorvadásos, ICP-s (központi idegrendszeri sérülés), hallás és halmozottan sérültek találhatók, akik a mindennapi oktatás és ellátás keretében nem juthatnak lehetőséghez, hogy kortársaikhoz hasonlóan rendszeres mozgásban, testedzésben vegyenek részt.

Az úszásoktatás és versenyeztetés mellett az egyesület számtalan programot is szervez.

Október elején például családi sportnapot rendez fogyatékkal élők és családjuk barátaik részére a Görzenál Szabadidőparkban.
Ezen a rendezvényen lehetőség nyílik szakképzett edzők, pedagógusok irányításával különböző szabadiősportok kipróbálására. Lesz görkorcsolya, roller, kosárlabda, asztalitenisz.

A mozgásélmény napra a belépés mindenkinek ingyenes, a fogyatékkal élők pedig pólót és tombolajegyet kapnak ajándékba. A rendezvény végén tombolán sorsolják ki az aznap kipróbált sportszereket.

A napon az egyesület több szervezetnek is bemutatkozási lehetőséget ad, akik a szülőknek nyújtanak szabadidős alternatívákat.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak az egyesület tagjai!

Egyesületünkről bővebben a www.para-fitt.hu oldalon tájékozódhatnak.


 
 
[958]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x