HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Kultúra / Az Év Vegetáriánusa díj 2014

Az Év Vegetáriánusa díj 2014

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

A Civil Rádió - A Kanál forradalma - vegetáriánus rádió műsora szervezésében idén is meghirdette: Az Év Vegetáriánusa díjat. A díjat a közönség szavazata alapján minden évben három olyan személy kapja meg elismerésként, akik sokat tettek az egészséges életmód, a természet és állatvédelem területén.  

 

Az idei évben a rádió hallgatóktól, és az internet felhasználóktól a legtöbb szavazatot Marton Melinda és Bányai Balázs - a Vagány Veganok, Tóth Gábor okleveles élelmiszeripari mérnök, és Kertész Róbert vegán ironman kapta.

Marton Melinda & Bányai Balázs - Vagány Veganok
Melinda és Balázs 2010 óta vegánok. Céljuk, hogy támogassák az embereket az egészséges vegán táplálkozás kialakításában, és hogy létrehozzák az egészségtudatos vegánok közösségét.

Rendszeresen tartanak főzőtanfolyamot, receptklubokat és előadásokat az egészséges vegán táplálkozásról és információs kiadványaikkal is segítik az embereket. Önkéntes tevékenységet is folytatnak. 2013 óta aktívan részt vesznek a Vegetáriánus Fesztiválon, és a szervezésében is részt vesznek. Idén egyedülálló módon megszervezték a Vegán Szakértői Szobát. A Vega Baráti Kör egyik alapítói is, ami egy önkéntességen alapuló szervezet, melynek kéthetente ingyenesen látogatható rendezvénye a Vega Est.
www.vaganyveganok.hu
www.facebook.com/vaganyveganok

Tóth Gábor
Tóth Gábor már több mint 17 éve vegetáriánus, az élelmiszeripari egyetem elvégzése idején állt át a húsmentes étrendre. Szakmáját tekintve okleveles élelmiszeripari mérnök és táplálkozáskutató, az Oltalom Alapítvány egészségvédelmi prevenciós szakértője. Szakterülete a táplálkozás- és élelmiszertudomány. Tevékenységének fő célkitűzése az egészségtudatosság szemléletmódjának elmélyítése, az ok-okozati összefüggések közérthető feltárása, valamint a konkrét gyakorlati elvek közreadása. Országszerte előadásokat tart különböző egészségvédelmi, életmód-központú témákról, hangsúlyt helyezve a prevencióra, az egyéni szokásokra, személyes felelősségre.
www.tudomanyeseletmod.hu/toth-gabor

Kertész Róbert
Kertész Róbert amatőr sportoló, munkája és családja mellett nagy hangsúlyt fektet az egészségre és a fizikai teljesítőképességre. 2012-ben sikeresen teljesítette élete első Ironman versenyét. 2013. augusztus 12-én elhatározta, hogy változtat az életén. Áttért vegán étrendre, hogy megnövelje a fizikai teljesítményét. 2014. július 26-án már vegánként teljesítette a hosszú távú triatlon - Ironman - versenyt. Ezzel bizonyította maga és mások számára is, hogy vegán étrenden extrém fizikai teljesítményekre is képes az ember.
www.facebook.com/kerteszrobertveganironman

A díjak átadása ünnepélyes keretek között augusztus 31-én 17.00 órakor a Vegetáriánus Fesztiválon a színházteremben lesz.
Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, 1105 Budapest, Szent László tér 7-14.

 
 
[ 3140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x