Kultúra - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29
Kultúra
Még egy hónapig nevezhetsz filmeddel a Filmdíjra

Idén 2019. április 22-27. között a Corvin moziban rendezik meg az 5. Magyar Filmhetet. Filmalkotásaikat a filmelőállítók vagy a filmalkotók 2019. február 17-ig már 7 kategóriában - játékfilm, tévéfilm, televíziós sorozat, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film - nevezhetik.


Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny

Vagyóczky Tibor, Gyurikó László és Pap Ferenc életműdíjban részesül


Bemutatták A magyar nyelv nagyszótárának VII. kötetét

1771 szócikkben 1753 önálló, illetve 568 alcímszó, valamint 35 536 példamondat: idén mutatták be "A magyar nyelv nagyszótára" sorozat hetedik tagját. A sorozatot mintegy húszkötetesre tervezik.


Guerilla világpremier Göteborgban

Kárpáti György Mór a Filmalap Inkubátor Programjában készült alkotása Észak-Európa legnagyobb filmfesztiválján a legjobb elsőfilmnek járó Ingmar Bergman-díjért versenyez. A világosi fegyverletétel 170. évfordulója különös aktualitást ad a filmnek.


A kottán túl - Szalóki Ági vaksötétben koncertezik

Teljes sötétség lesz a koncerten, ahol az énekesnő Karády Katalin dalaival áll színpadra. Egy különleges este, nem csak zenei élményben részesülhetünk, de a vakok és gyengénlátók helyzetébe is beleképzelhetjük magunkat.


Szombaton ortodox karácsony a Belvárosi Főplébániatemplomban

A Szent Efrém Férfikar valamint Pál István Szalonna és Bandája zenél Budapesten, majd pár nap múlva Debrecenben is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x