Gyomorfekélyt okozhatnak a gyulladásgátlók!
Címlap / Kütyü és tudomány / Gyomorfekélyt okozhatnak a gyulladásgátlók!

Gyomorfekélyt okozhatnak a gyulladásgátlók!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Előzze meg a gyulladásgátlók mellékhatásait! Már az ősi védikus irodalmak is említést tettek a kolosztrumról, melynek nagyszerű hatásait ma újra felfedezi a tudomány. 

Statisztikai adatok szerint az Amerikai Egyesült Államokban évente több mint húszezer ember hal meg a nem szteroid gyulladásgátlók mellékhatásainak következtében. Az említett szereket fogyasztók 6 százalékánál olyan súlyos mellékhatások lépnek fel, melyek kórházi ápolást igényelnek. Különösen veszélyes a nem szteroid gyulladásgátlók használata idős korban, továbbá azoknak, akiknek már volt gyomor-, vagy nyombélfekélyük.

Több tudományos kutatás eredménye is bizonyítja, hogy a szarvasmarha eredetű kolosztrum-készítmény fogyasztása megakadályozhatja a nem szteroid gyulladásgátlók gyomor- és bélrendszert károsító hatását.

Angol kutatók által 2001-ben végzett klinikai vizsgálatában egészséges felnőtt résztvevők egy, a gyógyászatban gyakran felhasznált nem szteroid gyulladásgátlót, indometacint kaptak öt napon keresztül, naponta háromszor 50 mg mennyiségben, szájon át. Az indometacin bélkárosításának következtében a belek permeábilitásának (áteresztőképességének) háromszoros mértékű fokozódása volt mérhető. A indometacin mellett kolosztrum kivonatot is fogyasztók esetében a bélpermeábilitás nem változott.

Bővebb információk: http://www.colostrum.hu/?option=com_content&task=view&id=34

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4382 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x