Hőségriadó - igyál, kész, rajt!
Címlap / Kütyü és tudomány / Hőségriadó - igyál, kész, rajt!

Hőségriadó - igyál, kész, rajt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A kánikulára való tekintettel hőség riadót rendeltek el! Mindenkinek figyelnie kell nem csak magára, hanem környezetére is!  

A rekordhőmérséklet miatt különösen óvatosan közlekedjen mindenki. Még az is, aki egyébként egészséges, hiszen a túlzott hőt a beton, a házak, és az egész környezet visszaveri az utcán járókra. Ilyenkor a bőrünk nehezebben adja le az izzadtságot, és vérkeringésünk is lassulhat, vagy gyorsulhat - alkattól függően - így akár azok is rosszul lehetnek, akik nem kaptak napszúrást, vagy nem szenvednek a súlyosbító betegségek egyikében sem.

A szív és érrendszeri megbetegedésekben szenvedők, a kismmák, a kisbabák, az idős korúak, a vérnyomás problémában szenvedők, a napérzékenyek most fokozottabban figyeljenek oda arra, hogy ne tartózkjodjanak az utcán, és csak a legszükségesebb okokból mozduljanak ki az utcára a déli hőség idején!

Ha olyan személyt látunk, aki rosszul lett, siessünk segítségére, elevenítsük fel elősegélynyújtási ismereteinket, és/vagy hívjunk orvost. Addig is locsoljuk meg az illető homlokát, és segítsük hűvös helyre, esetleg egy légkondicionált üzlethelyiségbe, míg a segítség megérkezik.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 956 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x