HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-28
Címlap / Kütyü és tudomány / Fitoterapeuta szakképzés - gyógynövény ismeret

Fitoterapeuta szakképzés - gyógynövény ismeret

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-28

A füvek, főzetek, méhészeti termékek ismerete nem csak a szakképzett természetgyógyász, hanem minden ember számára érdekes lehet, hiszen családunk egészségéről gondoskodhatunk segítségével.  

 

A képzés a modul rendszer részeként vehető igénybe, szintén 100 órában, mint az alapképzések. Ez nem véletlen, hiszen a gyógynövények ismerete éppen annyira fontos a természetgyógyásznak, mint az orvosok számára a gyógyszertan, s így méltán ez a képzés a legnépszerűbb az összes között. A gyógynövények, méhészeti termékek, illatok, aromák megismerése a modern "boszorkánykonyha" igen fontos része, és az itt megszerezhető tudás nagyon fontos lehet.

Orvosok számára is előszeretettel ajánlott, mivel a hozzájuk forduló páciensek jórésze különféle kiegészítőkkel kezeli magát, és nem hátrány, ha ismerik ezeket az orvosok is!

A 100 órában minden hallgató megismerkedik:
- A gyógynövényekkel, meghatározásukkal, növényismeret tantárgy keretében,  megismeri a növényekben található hatóanyagokat a hatóanyag-ismeret tantárgy keretében
- a méhészeti termékek használatával, vagyis az apiterápia alapjaival,
- Az aromákkal, vagyis az illólajok, és vivőolajok helyes és gyógyító célú felhasználásának módjaival az aromaterápia tantárgy keretei között
- Megtanulja a betegségek kiegészítő kezelését gyógynövényekkel
- Megtanulja a gyógyteák készítését, a főzetek, párlatok, tintúrák világában eligazodik és jónéhány gyógykenőcs és krém keverésében szerez jártasságot.

Ki lehet fitoterapeuta?
A tanfolyamon tanultakat akkor használhatja gyógyításra, ha a természetgyógyászati alapmodul, és az egészségügyi alapmodul vizsgákkal rendelkezik! Egyéb esetben csak maga és családja egészségének megőrzése érdekében használhatja a képzésen tanultakat. A fitoterapeuta képzésen szerzett ismeretekből szintén vizsgát tehet az, aki ezzel folyamatosan foglalkozni kíván. A vizsgára a tanfolyam maximálisan felkészít!

Tanfolyamainkat a Természetes Gyógymódok szervezi és oktatja. Jelentkezni folyamatosan lehet, megfelelő létszám esetén a képzések azonnal indulnak.

A kurzus ára: 65000 (650 Ft/ óra = 100 órás képzés)
Jelentkezés a képzésre, és még bővebb információk: 30/2978495


 
 
[11384]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x