A legolcsóbb és leggyorsabb nyári elsősegély tippek
Címlap / Kütyü és tudomány / A legolcsóbb és leggyorsabb nyári elsősegély tippek

A legolcsóbb és leggyorsabb nyári elsősegély tippek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Utazási rosszullét gyötri? Vagy épp megégett a túlzásba vitt napozás miatt? Javaslom, hogy a gyógyszeres láda nyitogatása helyett, inkább kutasson fel néhány egyszerű konyhai alapanyagot, s ezekkel orvosolja bajait. Egy csepp természetes elsősegély nyáron. 

Leégés
Az aloe vera kiváló segítség a napkínozta bőrnek. Vágjon le pár levelet, és zselés részével borítsa be a megégett bőrfelületet. Még egyszerűbb megoldás, ha egy kanál segítségével kikaparja a gélt belőle, és így keni be a megégett bőrt.

Ha nincs otthon aloe vera növénye, akkor gyors segítség lehet, ha már használt teafiltereket dob a hűtőbe, majd ezekkel hűsíti magát.

Rovarcsípés
Szeljen egy citromkarikát, és helyezze a megcsípett területre. Szintén hasznos lehet a szódabikarbónából és dohányból készült paszta is, főleg a méh -és darázscsípés esetén.

Utazási rosszullét
Erős gyógyszerek helyett használja ki a gyömbér jótékony hatását, és rágcsáljon egy kevés kandírozott gyömbérdarabot. Ehhez először forraljon fel egy csészényi vizet, borítson bele egy csészényi megpucolt és felszeletelt gyömbért, majd párolja 20 percig. Végül szedje ki a párolt darabokat, hagyja kihűlni, és forgassa meg cukorban.

Kellemes nyári pillanatokat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1334 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x