Joghurtot a tamponra! Gyógyít!
Címlap / Kütyü és tudomány / Joghurtot a tamponra! Gyógyít!

Joghurtot a tamponra! Gyógyít!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

Te mennyi élőflórás joghurtot fogyasztasz naponta? Ha legalább 1 pohárral elfogyasztasz, máris sokat tettél az egészségedért.  


Rendezvénynaptár
Ha az emésztőrendszerünkön javítani akarunk, segítsük élőflórás baktériumokkal gyomrunknak és bélrendszerünknek. Különösen tegyük ezt akkor, ha antibiotikumok szedésére kényszerültünk a korábbi időszakban.

Egy csészényi joghurt mintegy egymilliárd élő baktériumot tartalmaz, amire a szervezetünknek nagy szüksége van. Viszont a joghurt hatásai csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesülnek.

Természetes gyógyír lehet!
Az élőflórás joghurt enyhíti egy sor emésztőrendszeri betegség tüneteit, a hasmenést, a székrekedést az irritábilis bélszindróma tüneteit, de elejét veheti a kellemetlen szájszag kialakulásának is. A joghurtba mártott tampon használata a nőknél a hüvelyi flóra helyrehozatalát is segítheti, a benne lévő tejsavak miatt is. Gyakran használják a szájpenész kezelésére is, és egyre több bizonyíték akad arra is, hogy az immunrendszert általánosan is erősíti a folyamatos joghurtfogyasztás.

A hatást tekintve nem számít, hogy natúr, vagy gyümölcsös változatot fogyasztunk belőle, azonban az fontos, hogy cukortól és adalékanyagoktól mentes legyen, tehát a normál flóráját őrizze meg.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7529 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x