Egymillió forint bónusz a csúcsdöntőnek!
Címlap / Kütyü és tudomány / Egymillió forint bónusz a csúcsdöntőnek!

Egymillió forint bónusz a csúcsdöntőnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Érdemes lesz csatlakozni a 2007. szeptember 30-án startoló 22. Plus Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválhoz a rekordok megdöntéséhez kedvet érző futóknak! 

Magyarország legnagyobb futóversenyén egyébként, nem csak honfitársaink állnak rajthoz, hanem külföldiek is szép számban képviseltetik magukat.

A 2007. szeptember 30-án startoló versenyen 50 ország 1500 versenyzője áll majd a városligeti rajtnál vasárnap, hogy teljesítse a klasszikus maratoni távot. A legtöbben – 250-en - Franciaországból érkeznek, de olyan országok is képviseltetik magukat, mint Brazília, India, vagy Dél-Afrika.

Lesz mit túlszárnyalni a vállalkozó kedvű hazai versenyzőknek, hiszen az érvényben lévő magyar országos csúcsok igen szakállasak; a férfi csúcsot Szűcs Csaba tartja 2:12:10-zel, melyet még 1993-ban futott; míg a hölgyeknél Földingné Nagy Judit rekordja, a 2:28:50-es eredmény 1996-ban született. Ezt azóta nem sikerült megdönteni. A szervezők így egymillió forint bónuszt ajánlanak annak, aki vasárnap képes túlszárnyalni az országos csúcsot.

Egy szenior országos csúcs egész biztosan veszélyben forog: a 80 év felettiek rekordja 4 óra 49 perc, s a tatai Ötvös Ferenc (képünkön) készül ennek megdöntésére. Az 1927-es születésű futó szinte minden távon verhetetlen, és olyannyira jó formában érzi magát, hogy képes lehet akár 4 órán belüli eredményre is.

Bővebb infó: www.futanet.hu

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 859 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x