Írj alá az állatkínzás ellen!
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Írj alá az állatkínzás ellen!

Írj alá az állatkínzás ellen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Che Guevara és minden Magyarországon megkínzott állat emlékére tartott csendes megemlékezést 2007. szeptember 30-án este az Árpád híd pesti hídfőjénél állatvédők egy csoportja. 


Rendezvénynaptár

A kutyát 2007. augusztus 12-én vasárnap délután dobta ki gazdája az ablakon- az állat a betonra esve nem mozdult többet. Bár a szomszédok kihívták a rendőröket, és a kutya gazdáját letartóztatták, a szerencsétlen állattal nem foglalkoztak. Az egyik szomszéd hiába próbált orvosi segítséget szerezni az állatnak, az Állatorvosi Egyetemen –mivel nem volt nála pénz, visszautasították. 

Hiába hivatkozott később arra, hogy a kutya bűnjel, tehát ellátása és tartása bűnügyi költség, a klinikán csak szóban állították azt, hogy segítenek az állaton-valódi segítségnyújtás nem történt, a kutya pedig borzasztó állapotba került.

Sajnos a későbbi orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni az életét: Che Guevara augusztus 19-én meghalt.

A Che Guevara és minden megkínzott állat emlékére tartott megemlékezésen  aláírásgyűjtés kezdődött, melynek célja az állatvédelem és a rendőrség együttműködésének elősegítése azért, hogy a jövőben a megkínzott állatok azonnali és szakszerű orvosi ellátást kapjanak, kínzóik pedig a Büntető törvénykönyvben meghatározott súlyos büntetést.

A szervezők kérnek mindenkit, hogy ha szeretne csatlakozni kezdeményezésükhöz, nyomtassa  ki az aláírásgyűjtő ívet, írja alá (és lehetőség szerint írassa alá rokonaival, barátaival, munkatársaival), és küldje el az íven található címre 2007. november 30-ig!

Az ív az alábbi oldalon tölthető le:
http://www.lobbiiroda.hu/letoltes/dokumentumok/070930_alairasgyujtes.doc

További információ: www.lelenc.hu és www.lobbiiroda.hu

Kép:
der Bordhund
Peter Aarse - piqs.de
Some rights reserved.
 
 
[ 1070 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x