Teher alatt erősödik a pálma
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Teher alatt erősödik a pálma

Teher alatt erősödik a pálma

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Eddig is tudtuk, hogy az életünkben adódó nehézségek fejlődést jelentenek, de ezt most egy tudományos kísérlet is igazolja. 

Mint minden a földi létben, lelki állapotunk is dinamikus, nem lehetünk mindig boldogok vagy mindig magunk alatt. Igaz, hogy az elszalasztott lehetőségek valamint az elvárásokban való csalódások elkeserítenek, ha mélyebben elgondolkodunk a történteken, de mindenképpen befolyásolják a személyiségünk pozitív irányú fejlődését, ezen keresztül az általános elégedettség érzetét.

A hét évig tartó kutatás azt állítja, hogy csak azok képesek a fejlődésre, azok leszek érett személyiségek, akik képesek elcsendesedni, elemezni, elgondolkodni a negatív történteken, levonni a tanulságot. A rohanó életmód erre nem kínál módot. Meg kellene érteni, hogy rossz passzban lenni teljességgel természetes dolog, nem büntetés, az élet iskolájának egy része, amit meg kell élni mindenkinek kivétel nélkül.

Nagyon fontos tehát, hogy milyen szemszögből tekintünk az eseményekre, tragikus esetekben is elő kell venni a „minden rosszban van valami jó” szemléletet. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy a szenvedés nemesebb személyiséget formál, sokkal könnyebb átevezni a viharos vizeken.

-md-
 
 
[ 663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x