Emelkedj a magasba! A világ legnagyobb csodája
Címlap / Kütyü és tudomány / Emelkedj a magasba! A világ legnagyobb csodája

Emelkedj a magasba! A világ legnagyobb csodája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-28

Az utolsó ötven év a technológiában és az emberi lélekben határtalan lehetőségeket mutatott, miszerint egyesített tudással, emberi elmével mindent elérhet az ember, amit célul kitűz. A repülőgép használata mindennapivá vált, munkavállalók hetenként kereshetnek jobb lehetőségeket más országokban anélkül, hogy örökre elhagyják otthonukat.  

A szabad energiák nyomában
Az Interneten bárki kapcsolatba kerülhet a legújabb szellemi törekvésekkel. És egyre többen igyekeznek társadalmi összefogást létrehozni azért, hogy a világban lévő ingyenenergiát az emberiség hasznára fordítsák.

Amíg a versenyszellem és a hatalomvágy az emberi lélek irányítói, addig csak a Föld energiáinak megcsapolásával, a légkör szennyezésével lehet eredményeket elérni. Minthogy azonban a Föld megtisztításának gondolata legalább olyan erős az egyik oldalon, mint a hatalomvágy a másik oldalon, az emberiség egyik része eredményesen keresi a szabad energiákat is.

HarmoNet-tipp: Valentin nap a vitorlázó gépen >>

1969. a változás éve

1969. a Holdraszállás éve, az Internet éve, és az első vízzel (Hidrogénnel) hajtott gépjárművek éve is volt. S éppen az Internet vált alkalmassá arra, hogy bár az üzleti szellem máig sem hagyta érvényesülni a környezettiszta technikát, a gondolkodás megtalálta az utat ebben az irányban is.

A világ minden táján közösségeket hoztak létre olyan személyekből, akik a tiszta gondolkodás jegyében kívánnak élni. A svájci Methernitha közösség csak ingyenenergiát használ, Daniel Dingel a Fülöp-szigeteken vízenergiával meghajtott autót használ.

Gróf Spanyol Zoltán pedig 1992-ben nálunk, Magyarországon, Mészáros Milán fizikus közösségében tartott előadást a vízzel hajtott autóról, majd 2005-ben a tévében is szerepelt, és Németországban nyújtotta be szabadalmát.

A repülés jövője kőolaj-energiával
Nevezhetjük akár az új világ egyik legnagyobb csodájának a repülést – főképpen Jumbo Jettel. Az óriási Airbus A380 típusú utasszállító repülőgép 2006-ban állt forgalomba. A polgári repülésben két óriáscég, a Boeing és az Airbus különböző stratégiát követ. Az Airbus az óriási méretű 550 utast szállító gépet mutatta be, a Boeing csak 220 utast szállít, de közel hangsebességgel. Szuperszonikus sebességű sugárhajtóműves gépeket terveznek.

Műszaki találékonyság
A találékonyság szinte határtalan. A Boeing cég azt tervezi, hogy olyan gépeket alkossanak, melyek a világ bármelyik két városát leszállás nélkül kösse össze. A repülőgép üzleti eszközzé vált, naponta százak mennek repülővel munkát vállalni külföldi országokba. Ez pedig megsokszorozza a lehetőségeket, műszakilag fejlett országok összegyűjthetik a szakembereket és találékony elméket. Ma már nincs határ.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 3946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x