Immunháború - Immunerősítéssel az allergia ellen!
Címlap / Kütyü és tudomány / Immunháború - Immunerősítéssel az allergia ellen!

Immunháború - Immunerősítéssel az allergia ellen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Gyógyszerek, vegyszerek, módszerek,praktikák és talánok. Csírájában feloldott allergiaproblmák! 

Az allergiakutatás alapjaban változtatta meg nézeteinket e problémával kapcsolatban. Míg egyes orvosok még mindig betegségnek nevezik, mások, a tapasztalt gyógyítók már tudják az allergia tüneti állapot. Mit jelez?

Az allergiás rekaciók igen nagy hányada a bőrön jelentkezik vagy a bőrön kísérőjelensége látható. Gyakran egyszerűen egy túlvédekezési reakciót láthatunk benne. Tévhit, hogy a szervezet túlvédekezése, az allergiás reakció, túl erős immunrendszert jelent. A szervezet nem azért hadakozik, mert annyira erős, éppen azért történik hevesen a reakció, mert a külső, záró falunk, határunk, vagyis immunrendszerünk tökéletlen.

Az allergiás betegségek legtökéletesebb gyógymódja így az immunerősítés. A legtökéletesebb immunerősítő ezek közül a vas - kávé fogyasztás előtt vagy után egy órával bevett vas nem szívódik fel! -, a C vitamin - calciummal egy időben bevéve vesehomokot okoz, leköti azt -, valamint az Echinacea Angustifolia, vagyis a Kasvirág. Ezek alkalmazása, a kasvirág homeopátiás fogyasztása, időben, azaz MOST megkezdve, megelőzheti, és a legtöbb esetben megis előzi a heveny allergiás tüneteket,amikor már csak a histamin segít, vagy az sem.

Hatékony lehet még a Lymphomiosot és Engistol homeopátiás termékek szedése, melyek mandulagyulladástól kezdődően egészen a nyirokrendszeri tisztításig a teljes szervezetet renoválják, a nyirokrendszeren át az immunrendszerünket erősítik.

HarmoNet Tipp: Kinőhető-e az allergia? >>

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7068 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x