Jön a tavasz - zümmög a fül! - A fülzúgás okai
Címlap / Kütyü és tudomány / Jön a tavasz - zümmög a fül! - A fülzúgás okai

Jön a tavasz - zümmög a fül! - A fülzúgás okai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Elképesztő ütemben növekszik a fülzúgásos személyek száma. Korunk egyik népbetegsége, vagy egy apró probléma? Idegesítő zümmögés éjjel-nappal. 

A fülzúgás az egyik legnehezebben viselhető, stresszt és állandó feszültségeket okozó probléma. A fülzúgásról pár évtizede még azt gondolták, hogy betegség, ma már tudjuk, hogy kísérő tünet. Kiváltó oka lehet azonban számos probléma. Legfőbb forrásai a keringésirendszer elégtelensége, vérnyomásproblémák, amikor is alacsony, és magas vérnyomást is jelezhet, valamint a csontok, csontocskák közötti koponyaízületek feszüléséből is keletkezhet, ami akár egy-egy erős sírástól, vagy sok feszültségtől is bedurranhat.

A legfrissebb kutatások szerint a mobiltelefonok sugárzása szintén növeli ennek kockázatát, valamint a Tv  képcsövének, és a számítógép monitoroknak zúgása is gerjesztheti ezt a problémát. Az olyan háztartási eszközök, mint a hangos hűtők, állandó szuszogása, vagy a számítógépek ventillátora szintén folyamatos megterhelést jelent a fülidegnek, amelyek átveszik ezeknek a zúgásoknak alap rezgését, és sokára ürülnek csak ki.

Természetgyógyászok szerint gyakran a zúgás egy jel, és a hang jellegének megfelelő csakra energiaproblémáit jelzi a tudat számára.

Ha elviselhetetlenül zúg a fülünk, ellenőrizzük vérnyomásunkat, keressük fel háziorvosunkat. Mellette használhatunk fülgyertyát, és alkalmazhatunk minden nap 10-15 percnyi koponyamasszázst is, a hatás nem marad el!

HarmoNet tipp: Fülzúgás repülőn? >>

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x