Ezt nem csinálja soha egy férfi a neten!
Címlap / Kütyü és tudomány / Ezt nem csinálja soha egy férfi a neten!

Ezt nem csinálja soha egy férfi a neten!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Titokzatosan hangzik? Az is. Vannak dolgok, amiket a férfiak szinte soha nem csinálnak a neten. Szinte soha nem vásárolnak például bizonyos dolgokat. Vagy ha igen, akkor nem önszántukból.  

Kígyózó sorok, tülekedõ emberek, az utolsó darabot pont elõtted vették meg, vagy  hazafelé 3 másik boltban olcsóbban láttad a táskádban lapuló szerzeményt... Ismerõs történet ez sokunk számára, hiszen nem csak karácsonykor válhat akciófilmhez hasonlóvá egy vásárlás.

Mit szólnál, ha most a „shoppingolás”-nak egy olyan formájáról mesélnék Neked, amivel a fentiek mind-mind elkerülhetõk?

Ugye téged is érdekel?
Na jó, nem csigázlak tovább, ez a fantasztikus dolog ott lapul az interneten, hiszen kis hazánkban is tudsz on-line vásárolni.

2 részbõl álló írásunkban górcsõ alá vesszük a magyarországi webáruházakat, és a tapasztalatokat összegezve megosztjuk Veled az elõnyöket, hátrányokat.

Miért tesszük mindezt?
Nem titkolt szándékunk, hogy az írások után minél többen próbáljátok ki a vásárlásnak ezt a kényelmes, gyors és ami a legfontosabb, az esetek többségében olcsóbb formáját.

 

Akkor nézzük, milyen elõnyökhöz jutsz, ha interneten keresztül vásárolsz?

1. Több ezer forintot is spórolhatsz!
Hogyan lehet, hogy ugyanazt az árut nem ritkán 10-20%-al olcsóbban tudod megvenni az interneten keresztül, mintha egy hagyományos  boltba térnél be?

Ennek az oka, hogy a webáruházak nagy része nem tart fent nagy, csillogó bemutatótermet sok-sok alkalmazottal, biztonsági õrrel, ennek költséget nem kell beleépíteniük az árba, így lehetnek olcsóbbak a hagyományos konkurenciánál. 

Ha Te is varázslatos konyhára vágysz, amit büszkén mutogathatsz a barátnõidnek, elég   ellátogatnod a Konyhabolt  oldalra, ahol több mint 2000 megbízható, praktikus és szép konyhagép között válogathatsz.
Átlagosan elmondható, hogy a hagyományos boltoknál 10-20%-al olcsóbban vásárolhatsz, azonban, ha résen vagy, és vadászol az akciókra, még ennél is több maradhat a zsebedben.

2. Kényelmesen, otthonról rendelheted meg a terméket.
Mit szólnál, ha a kedvenc foteledben ücsörögve, pizsamában, egy nagy csésze tejeskávét kortyolgatva tudnál cipõk, ruhák, konyhagépek, mûszaki cikkek, ékszerek tengerében válogatni?
A világháló segítségével ez is lehetséges, hiszen egy jól elkészített webáruházban minden fontos információt megtudsz a termékekrõl. Ha pedig bárhol elakadsz a segítség is közel van, szakértõ kollégákkal e-mailben, vagy telefonon tudod felvenni a kapcsolatot.

Ha  Te is bizonytalan, hogy a közelgõ foci EB és olimpia miatt már most lázban égõ párod gyõzködésre kinézett TV plazma, vagy LCD legyen, látogass el a videoexpert.hu oldalra, ahol megtudhatod, hogy mi szól az egyik vagy a másik típus mellett.
Csak halkan súgom meg, hogy a Szex és New York, vagy egy összebújós, romantikus film is egészen más élményt ad egy ilyen masinán.

3. Hasonlítsd össze villámgyorsan a konkurenciát!
Korábban,  ha vásárlás elõtt alaposan végig akartuk nézni a piacon fellelhetõ kínálatot, több napig is eltartott amíg megtudtuk, hogy melyik bolt, milyen áron kínálja a portékáját.
Hála az internetnek, ez is megváltozott. Ma már nem kell a lábunkat lejárnunk ahhoz, hogy megtudjuk, ki, milyen áron árulja a kinézett új szerzeményt. Elég meglátogatnunk néhány ár-összehasonlító oldalt, ahol pár kattintás után tudni fogjuk, hogy hol éri meg leginkább vásárolnunk.

Azonban vigyázzunk, ne dõljünk be azonnal az árnak. Nézzük meg jó alaposan a cég honlapját, nehogy a kiszállításkor érjen minket váratlan meglepetés, az elõre nem kalkulált házhoz szállítás díjával.

Tegyük fel, hogy kinézted magadnak az Asus legújabb, direkt nõknek kifejlesztett minilaptopját, az Asus eeePC-t, amit 5 különbözõ színben, köztük naná, hogy pinkben is megkaphatsz.
Ennek az ára csak 79.990 Ft. a pcexpert.hu-n, ahol, ha kiszállítást kérsz, Budapesten belül mindössze 500 Ft-ot kell még rászámolnod, és a masinát házhoz viszik Neked, sõt az ország legtávolabbi pontján lakónak sem kell 1500 Ft-nál többet fizetni a kézbesítésért!

A fenti elõnyöket összefoglalva elmondhatjuk, hogy ha az internetet hívjuk segítségül, akkor gyorsabban, olcsóbban, kényelmesebben vásárolhatunk.

Következõ írásunkban megnézzük a net sötét oldalát is, és körbejárjuk azokat a veszélyeket, amik leselkedhetnek ránk a világhálón.

Azonban pánikra semmi ok, ha figyelmesen elolvasod majd cikkünket,  biztonságosan szörfölhetsz a webáruházak között, és rendelhetsz bármit, ami megtetszik Neked.

Amennyiben kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, írj bátran a
peter.guzsaly(kukac)mall.hu címre, ahol személyesen válaszolok Neked.

Guzsaly Péter

(X)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3257 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x