Az árulkodó nyál - Életet menthet!
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Az árulkodó nyál - Életet menthet!

Az árulkodó nyál - Életet menthet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Nyálból is lehet szívbetegségeket diagnosztizálni! A vizsgálat gyors, fájdalommentes, otthon végezhető és egy csepp vér sem kell hozzá. 

 

Rendezvénynaptár
Világszenzációval állt elő az austini Texas Egyetem kutatócsoportja: egy olyan biochipet készítettek, ami a nyálból mutatja ki a szívbetegségeket, pontosabban, az erre utaló fehérjék jelenlétét. Nemrég elkészült az emberi nyál eddigi legteljesebb fehérje térképe, ami 1116 fehérjét tartalmaz. Ezek segítségével számos betegség kimutatható anélkül, hogy akár egyetlen csepp vért is kéne venni a pácienstől.

A biochip segítségével, és a nyál fehérje térképének ismeretében lehetőség van arra, hogy számos halálos kimenetelű betegséget már a legkorábbi stádiumban észrevegyenek, és ezzel a kezelést időben megkezdhessék. Legyen szó koszorúér-betegségről, érelmeszesedésről, trombózisról, cukorbetegségről, Alzheimer- vagy Parkinson-kórról, rákos megbetegedésekről, az erre utaló fehérjék a kis készülékkel azonnal kimutathatóak.

Negyed óra, és megvan az eredmény
Az apró, mindössze bankkártya méretű szilícium chip belső kémcsöveiben negyedóra alatt elvégzi a diagnosztizálást, és ehhez a jövőben csak egy kis nyálra lesz szükség. A kísérleti stádiumban lévő módszer gyors és biztos, vér és fájdalommentes vizsgálatot ígér, amit akár a mentőben is el lehet végezni. Szakemberek most azon dolgoznak, hogy a készüléket a lehető legolcsóbban állíthassák elő, hogy akár gyógyszertárakban, vagy otthon is használható legyen.

Ha mindenki számára elérhetővé válik a nyáldiagnosztizáló biochip, a legtöbb végzetes betegség már kialakulása kezdetén észrevehetővé, és gyógyíthatóvá válik.

Fórumozók ide!>>>





 
 
[ 1287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x