Időjárás 08.04.28.-05.01. - Nedves, esős idő, kevés napsütéssel...
Címlap / Kütyü és tudomány / Időjárás 08.04.28.-05.01. - Nedves, esős idő, kevés napsütéssel

Időjárás 08.04.28.-05.01. - Nedves, esős idő, kevés napsütéssel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Hétfő délutántól csütörtök éjjelig. Mire számíthatunk időjárásunkban? 

Párás, nedves idő várható, vigyünk esőkabátot, esernyőt!

Hétfő
Esős nedves időszak elé nézünk. Délután már nyugat felől megnövekszik a felhőzet. A napos időt gomolyok tarkítják. Az éjszakai hidegek mérséklődnek viszont, 4-9 fok között alakul majd a hőmérséklet hajnalban. Hétfőn frontmentes időre szmíthatunk, ennek a ritkaságnak örömére érdemes sétálni, kirándulni, a kertben, de zárt hely közelségében tölteni az időt!

Kedd
Kedden megnövekszik a déli, délnyugati sél, és a napsütéses égboltot borult égkép váltja fel. A hőmérséklet 18-22 fok között alakul majd. A nyugati órszágrészben esőre, záporokra és zivatarokra számíthatunk, a középső és keleti térségekben inkább csak borús idő várható.

Mit ígér közben horoszkópod?
Kattints ide! >>

Szerda
Szerdán folytatódik ennek a frontnak hatása. Esőkre, nedves, nyirkos időre számíhatunk a hőmérséklet lassú, fokozatos emelkedése mellett. Hajnalban 10 fok körüli átlaghőmérsékletet mérhetünk, nappal akár a 22-23 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet. Az ország egész területén záporok, zivatarok vannak kilátásban. Csak helyenként erősödik meg a délkeleti szél

Csütörtök
A hőmérséklet emelkedése és a nedves idő mellett fülledt időre számíthatunk. Országszerte fokozódik a délire forduló szél. Míg délelőtt kisüthet a Nap, délután a meleg szellőben viharokra, záporokra is számítanunk kell, így a majálisozást zárt helység közelébe szervezzük.

Fodor Kata

HarmoNet tipp: Milyen napod lesz e közben? A Harmóniakártyából megtudhatod! >>

Forrás:Met >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1113 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x