A porral oltónak lőttek! Egy szenzációs, új találmány!...
Címlap / Kütyü és tudomány / A porral oltónak lőttek! Egy szenzációs, új találmány!

A porral oltónak lőttek! Egy szenzációs, új találmány!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Lehet kemény, lehet nehéz, és most már száraz is. Hogy micsoda? Hát a víz.  

Ostobaságnak hangzik első hallásra, de az Egyesült Államok-béli Tyco Fire and Security Division laboratórium munkatársai kifejlesztették a „száraz” vizet! Persze ne arra tessék gondolni, hogy nem folyékony, hanem valamiféle porított anyag, nem. A sapphire névre keresztelt új anyag minden tulajdonságában megegyezik a hagyományos csapvízzel… Azaz szinte minden tulajdonságában.

Hiszen átlátszó, folyékony, színtelen-szagtalan, de a jó öreg H2O-tól eltérően nem árt az elektromos berendezéseknek. Igen, tesztek igazolták, hogy működés közben számítógépeket leöntve meg sem kottyant nekik a szárazvíz, és vidáman muzsikáltak tovább, ahelyett, hogy heveny füstölgések és szikrázások közepette kileheljék bináris lelküket.

Mi több, az új vegyszer a papírt sem áztatja el, az még kérdés, hogy milyen hatásfokkal használható kézmosásra, de ha fel akarunk vágni a haverok előtt, akkor szárazvízzel feltöltött akváriumba helyezett tévénkkel villoghatunk előttük, már ha szeretjük, ha halacskák úszkálnak a képernyő előtt, miközben nézzük a BL-döntőt. Persze ha a hal egyáltalán megél a száraz vízben. Sok nyitott kérdés van még az új csodalötyi körül, de az irodai tűzoltó-berendezések területén nagy jövőt jósolnak neki a fejlesztők.

HarmoNet tipp: Gyönyörű, vékony, hiperintelligens - Te is ilyen társra vágysz?>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x