Robotszex - a mindennapi betevő
Címlap / Kütyü és tudomány / Robotszex - a mindennapi betevő

Robotszex - a mindennapi betevő

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

2050-re már mindennapos dolog lesz, hogy emberek robotokkal létesítsenek szexuális kapcsolatot, vagy mindez csupán a fantázia torz előrevetített képe?  

Egy mesterséges intelligenciával foglalkozó tudós szerint 2050-re már mindennapos dolog lesz, hogy emberek robotokkal létesítsenek szexuális kapcsolatot, addigra ugyanis "szinte semmi különbség nem lesz már ember és gép közt" - állítja a tudós.


David Levy, a "Szex Robotokkal: Az Emberek és Gépek Közti Kapcsolatok Evolúciója" című könyvében írja le elméletét, mely szerint 40-50 év múlva már mindenki számára elérhetőek lesznek a szexrobotok: "Ki ne szeretne egy odaadó szexpartnert, aki a nap 24 órájában rendelkezésre áll?" - kérdezi az író.

Mr. Levy szerint a robotszex főleg azoknak lesz előnyös, akik nehezen létesítenek kapcsolatokat, vagy kevésbé vonzóak. "Az ilyen emberek magányosak és szenvednek, de a szexrobotok az ő igényeiket is kielégítik majd" - nyilatkozta Mr. Levy.

"Ha már most léteznének ilyen robotok, én szívesen kipróbálnám az egyiket. Na, nem mintha szükségem lenne új szexpartnerre, boldog házasságban élek" - szabadkozott nevetve az író.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1433 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x