Amint fent, úgy lent! - Az időjárás által is tombolt a kritikus...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Amint fent, úgy lent! - Az időjárás által is tombolt a kritikus bolygóegyüttállás

Amint fent, úgy lent! - Az időjárás által is tombolt a kritikus bolygóegyüttállás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Alig egy hete közelíti a Mars a Szaturnuszt, s a békéig már csak még egyszer ennyi időt kell várni. Mi történt az égbolton, és mire számíthatunk a következő hétben? Kártékonyak keringője. 

 

Rendezvénynaptár

A Marsban lévő dacot és hevességet a Szaturnusz jegességét és kegyetlenségét most a Hold labilissága tetőzte. A meteorológiában ezt a labailis légköri jelenséget gyorsan felismerik, a legnagyobb, gyorsan és könnyen kirobbanó viharok jönnek ezáltal létre.

A tegnapi nap folyamán először találkozhattunk Magyarországon az együttállás természeti részével, vagyis az emberi gyarlóság, kicsinyesség, harag, fékevesztettség helyett most a természet erején keresztül nyilvánult meg ez az energia.

A Mars ebben a keringőben a hihetetlen erős villámtevékenységért felelt. Lecsapós és nagy kisülések, villámkárok. A Szaturnusz adta azt a hihetetelen jégesőt, amitől helyenként több diónyi jegek estek, a Hold pedig a hatalmas adag csapadékot, ami végett legalább 2-3 napig nem szükséges locsolni a kertekben. A jég persze óriási károkat okozott, a gazdák a földeken ilyenkor szomorú szemekkel merednek a pusztára.

Jó hír, hogy sok feszültség, energia kisült ezzel, és hogy az együttállás kritikus ideje lejárt, a további egy hétben való viharok és labilis, akár emberi, akár légköri jelenségek már nem lesznek ennyire hirtelenek, kiszámíthatatlanok, rapszodikusak - ez a vihar 10 percenként úgy tűnt, hogy elvonult, majd rázendített - miként tenap. Egyes helyszíneken a morajló égbolt egyetlen perc alatt változott pokollá, a 120 km/h órás széllökések és a zivatar sok embert meglepett.

Fodor Kata


 
 
[ 786 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x