Koloproktológus Konferencia
Címlap / Kütyü és tudomány / Koloproktológus Konferencia

Koloproktológus Konferencia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A Hotel Silverben megrendezésre kerülő rendezvényen számos kimagasló tudású, világszerte elismert szakember lesz vendégünk és előadónk a világ tizenegy országából. A meghívott előadók listája híven tükrözi nem csak a kongresszus nemzetközi mértékkel is mérhető magas színvonalát, de azt a megbecsülést is, amelyet Társaságunk és a magyar coloproctologia kap azáltal, hogy Amerikától Ausztráliáig, Kanadától Németországig szívesen elfogadják meghívásunkat. 

A kongresszus hagyománnyá váló nemzetközi, és ezen belül ,,Kelet-Nyugat’’ jellegét az idén a Deutsche Gesellschaft für Koloproktologie biztosítja számunkra. Társaságuk elnöke és főtitkára mellett Németország szinte valamennyi coloproctologia központja képviselteti magát. A hazai együttműködések sorában az idén a Magyar Gyermeksebész Társaság elnökét és kiváló képviselőit köszönthetjük  köreinkben.

A 4th East-West Colorectal Days díszvendége az Amerikai Colorectalis Sebészek Társaságának (ASCRS) elnöke, Prof. Dr. Douglas Wong New Yorkból. Folytatni kívánjuk a szaknővéreink továbbképzését és első alkalommal de annál nagyobb örömmel és a hagyomány teremtés szándékával rendezünk Műtősnői Fórumot.

Társaságunk Vezetősége díjat alapított a stomatherápiában a betegekért és a szakma fejlődéséért nyújtott legkimagaslóbb teljesítmény elismerésére. A  díj egyben a névadónak, Susanne Bergström kiváló honfitársunknak is emléket kíván állítani, aki távol hazájától sem szűnt meg soha a magyar stomások és az ILCO mozgalom ügyét támogatni.

Részletes program >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1667 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x