A wc ülőke rejtett veszélyei - főleg fiúknak!
Címlap / Kütyü és tudomány / A wc ülőke rejtett veszélyei - főleg fiúknak!

A wc ülőke rejtett veszélyei - főleg fiúknak!

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Óriási feszültségforrás lehet egyes családtagok között a vécéülőke. A "hajtsd le- te meg hajtsd fel magad után" kezdetű vitákat egy életre megoldhatja, hogy a brit orvosok letették a voksukat. 

"Legjobb, ha felhajtva marad a vécéülőke" - javasolják a brit orvosok. Egyre több kisfiú pénisze esik áldozatul a divatosnak számító súlyos fadeszkák alatt. A BJU International lap hasábjain dr. Joe Philip és szerzőtársai négy hasonló 2 és 4 év közti kisfiút ért sérülésről értekeztek. Az esetek kapcsán felhívják az orvosok a figyelmet az óvatosságra: a kisfiúk sokszor eldicsekednek azzal, hogy egyedül járnak pisilni, ilyen esetekben előfordulhat baleset. Legjobb, ha a szülő hajtja fel az ülőkét.

A cikkben említett négy eset mindegyikében a kisfiúk egyedül hajtották fel a vécéülőkét, ami visszaesett, és felsértette a nemi szervüket. Ezek az esetek mind szerencsés kimenetellel jártak, egyikük sem szenvedett maradandó károsodást.
Az esetek következménye, hogy az orvosok egyhangúan a felhajtott ülőke mellett érveltek. "Minden szülő tudja, hogy a vécéhasználat elsajátítása nehéz időszak a gyermek életében. A súlyos ülőkéket nem javasoljuk kisfiús otthonokban, hiszen ilyen eset előfordulása rontja a gyermek magabiztosságát" - mondta dr. Philip.

Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5960 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x