Mi a legnagyobb stressz gyermeked számára? Meg fogsz lepődni!...
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Mi a legnagyobb stressz gyermeked számára? Meg fogsz lepődni!

Mi a legnagyobb stressz gyermeked számára? Meg fogsz lepődni!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Felejtsük el a szexuális zaklatást, az evési zavarokat és a bántalmazást: az erőszakos gyerekek és a baráti kapcsolatok jelentik a legnagyobb stresszforrást a gyermekek életében. 

 

Rendezvénynaptár
Egy ingyenesen hívható, gyermekek és fiatalok számára fenntartott telefonos segélyszolgálat adatai szerint 2008-ban összesen 500 000-szer hívták őket lelkisegélyért.

A ’Mi A Helyzet’ névre keresztelt segélyvonalon a gyermekek és fiatalok név nélkül kérdezhetnek és beszélhetnek problémáikról. A szolgálat munkatársai által feljegyzett adatok szerint a gyermekek és fiatalok leginkább erőszakos társaiktól és a megaláztatástól félnek. Ezen kívül fontos szerepet töltenek be életükben a baráti kapcsolatok is, amelyek elromlásától sokkal jobban félnek, mint egy esetleges szexuális zaklatástól.

A telefonáló gyermekek és fiatalok közül sokan érezték magányosnak magukat, sokan pedig a dohányzásról szerettek volna leszokni. Több mint 100 gyermek esetében szuicid gondolatokat is feljegyeztek a szakemberek.

A segélyvonal munkatársai szerint egy átlagos napon közel 1400-an telefonálnak. A telefonszámon 2001 óta kérhetnek segítséget az arra rászorulók. Leggyakrabban a 12-13 évesek kérnek segítséget ilyen módon.

Medipress

 
 
[ 1248 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x