Pénz-visszafizetéssel a szurkálódás ellen
Címlap / Kütyü és tudomány / Pénz-visszafizetéssel a szurkálódás ellen

Pénz-visszafizetéssel a szurkálódás ellen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A Dove legújabb termékének kipróbálására buzdít mindenkit, akinek már meggyűlt a baja azzal a bizonyos szúrós érzéssel hónaljtájékon. A Dove egy 30 napos teszt-programba való részvételre invitálja az újdonságokra kapható hölgyeket, amely során a legújabb, HairMinimising termékcsaládját próbálhatják ki: az a vásárló, aki 30 napon keresztül használja a HairMinimising aeroszol két illatvariánsának egyikét, azonban nem elégedett a megvásárolt termékkel, visszakapja annak árát. 

A Dove 2009. április 15-től június 30-ig pénz-visszafizetési garanciát vállal új HairMinimising aeroszolokra. Azok a vásárlók, akik az említett időintervallumban megvásárolják, majd használják a HairMinimising aeroszolok valamely illatvariánsát, de nem elégedettek a termékkel, visszaküldhetik azt, és a Dove teljes egészében visszafizeti részükre a termék árát. Az ajánlat személyenként csak egy termékre érvényesíthető. Kizárólag a vásárlás napjától számított 40 napon belül postára adott, a szabályzatban foglaltaknak mindenben megfelelő visszatérítési igényeket fogadja el a Dove. 

„Bízunk a legújabb termékcsalád különleges hatékonyságában, ezt kívánjuk alátámasztani a nem mindennapi pénz-visszafizetési akcióval is.” – nyilatkozta Szalay Rita, brandmenedzser. Elmondta továbbá, hogy a legújabb HairMinimising termékcsaládot is valódi nőkön tesztelték. A termékbevezetést megelőző hónapokban 9 hölgy - akik a termék nagykövetei lettek - 3 hónapon keresztül tesztelték a termékeket és napló formában, előre meghatározott kérdések alapján számoltak be az új termékcsaláddal kapcsolatos mindennapos tapasztalataikról. A tesztelés során ilyen és ehhez hasonló gondolatokat fogalmaztak meg az izzadásgátlókról: „Mintha puhább lenne a szőr, így könnyebben viszi a borotva. Sok húzás helyett, elég volt kétszer végighúzni a pengét.” (Ágoston Anikó, 1 hét használat után); „A szőr puhább, nem szúr, nem kellemetlen.” (Kovács Kornélia 3 hét után).

(A pénzvisszafizetési igénynek tartalmaznia kell az eredeti promóciós címkét a termékről, illetve a vásárlást igazoló nyugtát, vagy annak másolatát, ezen kívül pedig egy pár soros leírást arról, hogy miért volt elégedetlen.
Visszaküldő személyenként csak egy pénzvisszafizetési igény fogadható el.)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1145 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x