Hőguta, front, hatalmas vihar, és UV riasztás egyszerre! -...
Címlap / Kütyü és tudomány / Hőguta, front, hatalmas vihar, és UV riasztás egyszerre! - Szabályok, hogy túléld a hétfőt

Hőguta, front, hatalmas vihar, és UV riasztás egyszerre! - Szabályok, hogy túléld a hétfőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mindamellett, hogy berobbant a nyár, ma 30 fok lesz árnyékban, reggel fél hétkor egy szál ujjatlanban viríthatunk, délután zivatar és jégeső várható, délben jobb, ha nem megyünk napra...  

Forróság indul. Szinte parancsra, hiszen már bőven kocog a május. Délután erős hidegfronti hatás érződik. A kis lehűlés előtt a frontvonal besiklása miatt mindig növekszik a fülledtség és a forróság. A hidegfronti hatás stresszt, migrént, és a görcskészséget is növeli.
A változékony, a szervezetet terhelő időjárás feszültséget okoz az emberekben, nyűgösséget a gyermekekben. Nézzük el ezt nekik!

Délben nagyon erős UV-sugárzás várható, ezért legtöbb napon eltöltött idő fél óra lehet! A legjobb azonban, ha 10 és 16 óra között minimális időt vagyunk napon!

Holnaptól kis lehűlés, s mindezt mi váltja ki?
A koraestére megérkező hidegfronti hullám országszerte hatalmas viharokat, jégesőt hoz, erős villámtevékenységgel. Csomagoljunk esernyőt (nem, jégesőben, az esőkabát nem nyújt a fejnek kellő védelmet!)

A hét második felében nyári kánikula várható.

Ha szerinted is durva, ami az időjárási jelenségek terén történik, egy héten belül hideg, meleg, forróság, zivatar, jég és UV-B katasztrófa, akkor óvd környezeted, hogy ne éleződjön tovább a helyzet!

Mi is ezt tesszük >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x