Térítés- és foltmentes ruhák a rászorulóknak - Folytatódik...
Címlap / Kütyü és tudomány / Térítés- és foltmentes ruhák a rászorulóknak - Folytatódik a Foltmentes adomány program

Térítés- és foltmentes ruhák a rászorulóknak - Folytatódik a Foltmentes adomány program

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A jelenlegi gazdasági helyzetben még több család, munkanélküli, hajléktalan szorul segítségre: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei országszerte számos helyszínen segítenek étel- és ruhaadományokkal, lelki gondozással a nélkülözőknek. 

Ezen tevékenység része a Foltmentes adomány program is, mely a tavalyi sikernek köszönhetően 2009-ben is folytatódik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Vanish együttműködésében. A Vanish gyártója, a Reckitt Benckiser 5 millió forintot adományoz a szervezetnek, tisztítószerekkel járul hozzá a Foltmentes adomány programhoz, valamint minden júliusban eladott termék után 10 forinttal támogatja a karitatív szervezet munkáját. Az idei program május végétől szeptemberig tart.– A gazdasági válság egyre több ember számára okoz rendkívüli nehézségeket, sokaknak van szüksége külső segítségre megélhetésük biztosításához: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tapasztalatai szerint az utóbbi időszakban jelentősen megnőtt a rászorulók száma, sok család, hajléktalan látogat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat irodáiba étel- és ruhaadományért, vagy lelki tanácsadásért. A karitatív szervezet és a Vanish idén ismét összefogott, hogy még többen kapjanak támogatást az adott körülmények között. Ennek érdekében a Foltmentes adomány kampánnyal országszerte több mint 300 ruhagyűjtő ponton lehet találkozni, ahol várják szeretettel a jó állapotban lévő használt ruhákat. A ruhaadományokat budapesti és vidéki városok szuper- és hipermarketjeinek parkolóiban lehet majd leadni egy-egy hétvégén, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kijelölt irodáiban pedig országszerte folyamatosan várják az adományruhák érkezését.  


A beérkezett adományok szétválogatása után Vanish termékekkel is kimossák a női-, férfi- és gyermekruhákat a hajléktalanokat foglalkoztató Máltai mosodában, így a rászorulók számos Máltai irodából vihetnek el ruhaneműt térítés- és foltmentesen.


A gyártó, Reckitt Benckiser ezen kívül jelentős pénzadománnyal, 5 millió forinttal támogatja a Szeretetszolgálat veszprémi mosodájának kialakítását, és így újabb munkalehetőségeket teremt a hajléktalanoknak. A vállalat minden júliusban eladott termék után 10 forintot ajánl fel a segélyszervezet számára; az így összegyűlt összeget szintén karitatív célokra fordítják.

A tavalyi akció keretében több mint 8 tonna ruha gyűlt össze, a szervezők idén még több adományra számítanak. A ruhagyűjtő pontok listája, a hétvégi gyűjtőállomások működésének időpontjai és további információ a kampányról >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4487 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x