Megdöbbentő! Háziorvosnál kérhető az abortusz!
Címlap / Kütyü és tudomány / Megdöbbentő! Háziorvosnál kérhető az abortusz!

Megdöbbentő! Háziorvosnál kérhető az abortusz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Nagy-Britanniában hamarosan már a háziorvosoknál is lehet gyógyszeres terhességmegszakítást végeztetni, így nem kell kórházba vagy magánklinikába menni az abortuszra váró nőknek. Az egészségügyi minisztérium erre vonatkozó terveit azonban még sokan vitatják, írja a német Ärzte Zeitung.  

Eddig a nőknek egy állami kórházba vagy egy magánklinikára kellett menniük, hogyha meg akarták terhességüket szakítani. Betegszövetségek és terhességmegszakítást pártoló szervezetek azonban évek óta követelik az 1967-ből származó terhességmegszakítási törvény megváltoztatását, amely szerint csak kórházak végezhetik a beavatkozást.

Nemrég a londoni egészségügyi minisztérium megadta az engedélyt egy háziorvosi praxisnak Wolverhamptonban, hogy - a kilencedik terhességi hétig - abortuszt végezzen, helyben. Az észak-angliai Newcastleből egy másik háziorvosi praxis szintén ezt kérvényezi.

Amint egy közvéleménykutatásokból is kitűnik, a nők többsége egyetért azzal, hogy a háziorvosok is kapják meg a lehetőséget a gyógyszeres terhességmegszakításra.
 
Medipress
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1446 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x