Az agresszív pasi még a mamával lakik
Címlap / Kütyü és tudomány / Az agresszív pasi még a mamával lakik

Az agresszív pasi még a mamával lakik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Azok a fiatal férfiak, akik a szüleikkel laknak, sokkal erőszakosabbak, mint azok, akik külön költöznek, állítja a Londoni Egyetem egy új kutatása. 

Az új tanulmány azt mutatja, hogy a húszas éveik elején járó, szüleikkel élő fiatalok felelősségérzete gyengébb, alkoholra is több pénzt tudnak költeni. Ez a csoport mindössze 4 %-át teszi ki Nagy-Britannia férfilakosságának, mégis az elmúlt öt év erőszakos cselekményeiből származó sérülések 16 %-át ők okozták.

A szociális függetlenedés késleltetése, a szülőkkel való együtt maradás gyakoribb jelenség lett az elmúlt 40 során. Jeremy Coid professzor és Dr. Mind Yang 8 000 férfit és nőt kérdezett ki. A résztvevőknek az elmúlt öt évben előforduló erőszakos viselkedésről és a mentális problémáikról kellett beszámolniuk. Az eredmények szerint a legerősebb kockázati faktornak a fiatal férfiak erőszakossága szempontjából az számít, ha a szüleik házában maradnak.Coid professzor elmondta:

"A szüleikkel egy fedél alatt élő fiatal brit férfiakra már nem hatnak a szülői intelmek, nem követik az előző generációk viselkedési normáit. Az ismeretlenek ellen elkövetett testi erőszak a leggyakoribb. Hedonista, közösségellenes életet élnek, isznak, drogoznak, nem gondolják át a szexuális életüket, antiszociálisak. Mindez egyre gyakoribb azok körében, akiknek nem kell foglalkozniuk a megélhetésükkel, nem nevelnek gyermeket, nincs női társuk, aki pozitív irányba befolyásolná a viselkedésüket. Akik otthon élnek, azokat gyakran a szüleik is támogatják, nem úgy, mint korábban, amikor fordított volt a helyzet. Még akkor is, ha ugyanannyit keresnek, mint azok, akik az önálló élet mellett döntöttek. Így sokkal szabadabban költekezhetnek, ami magyarázatot adhat az alkoholproblémákra."

Nyilván vannak kivételek is ... - a szerk.

Medipress

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1417 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x