Mekkora a sztráda a neten? (Az első 100 olvasónknak ajándékkal!)...
Címlap / Kütyü és tudomány / Mekkora a sztráda a neten? (Az első 100 olvasónknak ajándékkal!)

Mekkora a sztráda a neten? (Az első 100 olvasónknak ajándékkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

A HarmoNet 10 éves működése során rendkívül nagy figyelmet fordított a környezetvédelmi ötletekre, projektekre, tippekre és pénztárcakímélő megoldásokra. Szeretjük, ha valaki akarja, és képes is kicsit óvni ezt a bolygót, vigyázni a Földet. Most egy szuper és nagyon zöld kezdeményezést ajánlunk figyelmedbe, különleges akcióval! Az első száz olvasónak ez a rendszer teljesen ingyenes és azonnali regisztrációt biztosít. Kapkodd magad és kattints! 

Net-kilométerek, keresgélések, tévutak, csapdák
Az Interneten elérhető sztráda több milliárd kilométer hosszú.
Mit is jelent ez? Ha meg szeretnél találni valamit, el akarsz jutni valahova, általában bonyolult honlap keresésekbe foghatsz, ügyeskedhetsz a cél megtalálásában, s gyakran internetes keresők honlap dömpingjébe fulladhatsz. Nem csak a helyismerete hiányzik az embernek, ha fesztiválra, nyaralni, utazni készül, hanem többnyire azok a felesleges tízezrek is a zsebünkből, amik a benzinre mehetnek el, ha valamit nem találunk meg elsőre, hanem hozzá körbeautózzuk a környéket.

Azután ott van az a probléma is, amikor valaki a spóroláson túl, fáradékonysága, koncentrációs készsége vagy csak pusztán csak kényelme miatt nem szeretne egymaga útnak indulni autójával, sokkal biztonságosabban érzi magát, ha valaki még képes a volán mögé ülni, ha gond van. Persze olyanok is akadnak a világban – nem is kevesen – akik imádnak nyaralni, kirándulni, menni, de autó nélkül, csak a legdurvább, cipelős-hátizsákos túrákra nevezhetnek be, és ki kell hagyniuk így is bizonyos látnivalókat. Olyanok, akik autó nélkül sajnos nem juthatnak el mindenhova. Ez ellen persze segítség lehet a bicaj és alternatív megoldásként értékelhető az ökrösszekér, de állatvédelmi okokból ezt nem javasoljuk...

HarmoNet tipp: Zöldek vagyunk! >>

Mi a megoldás? Sztráda a neten
A SztrádaNet azoknak jött létre, akik a fent említett problémák közül bármilyeiket tapasztalták már. Tehát:

 • szeretnének utazásaik, autózásaik során benzint spórolni, a rövidebb úton menni,
 • szeretnének inkább többen, az autót teljesen kihasználva útnak indulni, és ezzel a benzinárat megosztani,
 • szeretnének többen, csoportosan, és így biztonságosabban utazni,
 • esetleg úgy mennének el olykor valahova, hogy megihassanak egy pohárkával…,
 • szívesen utaznának, de nincs autójuk, jogosítványuk,
 • ha mindez meg is van, esetleg nincs még akkora gyakorlatuk, hogy egymaguk vállaljanak egy utat,
 • figyelnek környezetükre és nem hívei az egy fő egy autó-s környezetszennyezésnek.  


Ha Te is ezek közé a személyek közé tartozol, akkor érdemes ellátogatnod a SztrádaNet portálra, ahol vezetőként, autósként és utas-jelöltként, autóval nem rendelkező személyként is regisztrálhatsz. Még ha vezetsz is, de szeretnél egy túrán úgy részt venni, hogy nem kell a volán mögé ülnöd, akkor is megtehesd. A SztrádanNet egy biztonságos belső rendszer. Útitársakat kereshetsz magadnak, adatlapok alapján választhatsz, megismerheted egy kaland előtt alaposan útitársaid. Utólagosan pedig értékelheted az utat és az utasokat is. Csak őszintén! Nagyon fontos jellemzésed, és őszinte vallomásod, hiszen később, mások ez alapján fogják útitársnak választani a tagokat. Jól jöhet mindez hosszabb utakra, és akár egy-egy településen vagy megyén belül is, kezdve a cipelős, brutálisan nehéz bevásárlásoktól egészen a speciális autós segítségnyújtásokig. A mottó: Ha megismerjük egymást, az igényeink találkozhatnak.

A válság idején a takarékos gondolkodás, az ötletes spórolás, a benzin környezetszennyező hatásai miatt pedig, ez a természetet kímélő stratégia elengedhetetlen.
Mi, akik már tíz éve ZÖLDek vagyunk (... és Miért pont zöld? ), ajánljuk figyelmetekbe ezt a kitűnő rendszert!

A regisztrációról
A SztrédaNetre történő regisztrációról tudnod kell!

 • Meghívásos módon történik a regisztráció – így elkerülendő, hogy bárki, csak úgy meggondolatlanul beregeljen és bomlassza a közösséget
 • Ingyenes a regisztráció és a felület használata szervezésekhez
 • Pénzadományokkal önkéntesen azért persze segítheted a SztrádaNet speciális fejlesztéseit, ha egyetértesz törekvéseivel!
 • A SztrádaNetnek nem régiben elindult külön fesztivál-üzemmódja is – ezért olcsóbban és lazábban, kötetlenebbül bulizhatsz! Próbáld ki!  

Akció HarmoNet olvasóknak!
MOST AZONBAN RENDKÍVÜLI ZÖLD AKCIÓ részese lehetsz!
Az első száz HarmoNetről regisztrált tag külön meghívás nélkül, azonnal beléphet a felületre, meghívó sem szükséges! Iparkodj! Kattintsd és regisztrálj gyorsan!

Csak kattints a linkre, és kövesd az alábbi utasításokat: A megadott link a SztrádaNet regisztrációs oldalára továbbít, ahol a "Meghívó kód" mezőbe automatikusan beírásra kerül egy speciális meghívó kód. E kód változatlanul hagyása mellett kérjük töltsd ki a regisztrációs űrlap többi részét, majd kattints a "Regisztrálok" gombra! A folytatáshoz már kövesd a megadott emailcímedre küldött regisztrációs emailben leírtakat.

SztrádaNet Regisztráció >> 

(Képek: piqs.de)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2243 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x